Menu
Lingon om.....

Cherie?

20140327-084759.jpg

20140327-084837.jpg

20140327-084936.jpg
Hejhej! Jag har fortfarande inget internet hemma tyvärr så bloggandet blir på tåget och lite sporadiskt. Tråkigt!
Men desto roligare hade jag igår kväll när jag var i Lund och kollade in frön och lökar för i år ska jag odla lite försiktigt i liten skala. Jag vet liksom inte hur man gör riktigt men det ligger djupt begravt i mina barndomsminnen och den enorma trädgården som vi hade. Och så finns ju Google förstås.

Med mig hem kom sättpotatis vid namn Cherie, blandade morötter Harlequin och en odlingsduk att skynda på växandet lite. Sättpotatisen kan tydligen gro lite innan de kommer ner i jorden.

Tomatfröna är sådda och lite lök ska jag ha och sallad. Kanske bönor? Det där med liten skala kanske jag får äta upp? 🙂

Problemet som kvarstår är mest var jag ska odla någonstans för det är trångt på uteplatsen och i rabatterna. Nåja, nåja….det löser sig.

På återseende!

5 Comments

 • Lotta K
  27 mars, 2014 at 10:40

  Hej, du ger bra inspiration Lingon! Jag känner att jag måste ta mig i kragen och göra ett litet odlingsland till oss. Tänkte fråga dig om det finns pelargonstickligar i trädgårdsbutiken i Lund, när du var där?
  Kram Lotta (i Valbonne)

  Reply
  • Lingon
   27 mars, 2014 at 14:05

   Hej Lotta! Kul att höra från dig igen. Inga småsticklingsr utan bara ett fåtal plantor Mårbacka. Lite tunt men jag hoppas att det kommer in snart. Letar själv efter fuchsiasticklingar. 🙂 kram och lycka till med odlandet

   Reply
 • Josanne
  27 mars, 2014 at 22:39

  Spännande! Och shopping helt i min stil: handla först, tänka sen. Blir lite extra spänning i vardagen då 😉 Kram!

  Reply
 • AnnaSC
  29 mars, 2014 at 16:24

  Härligt och härlig dag idag 🙂 <3
  Vi synes .-) ha det härligt
  kram
  AnnaSC

  Reply
  • Lingon
   29 mars, 2014 at 21:59

   Tack själv underbara du.Vilken dag och så fick jag äntligen prova en Camilla klänning.
   kram!

   Reply

Leave a Reply