Trädgården

Dörren i drömträdgården

DSC_2213

Söndag och jag är hemma hos pojkvännen i hans fina trädgård.

Jag måste visa upp några bilder så det här blir nästan ett renodlat bildinlägg. 🙂 Enjoy!

DSC_2238

Här är väldigt fantasifullt och många hemliga små rum och rabatter som jag håller på att upptäcka allt eftersom.

DSC_2246

Och så blommar små minipåskliljor.

DSC_2249

Annars så är det lite småkyligt ute, blandat med solglimtar så det kanske blir en timmes trädgårdsfix innan fingrarna blir för kalla.

DSC_2274

Jag har fått låna en dator så jag kan lägga upp lite bilder och visst är det skönt ibland med lite oredigerat. Det är ju faktiskt inte så mycket färg ute nu. Den här trollhasseln hade jag gärna kidnappat med mig hem. Eller så kanske jag planterar en egen`:) Min trädgård är ju lite liten tyvärr…men kanske det går.

DSC_2284

Hästfotograferingen igår gick bra, men vad stora de är? Jag har ju mest varit en ponnytjej så när de är 170 cm i mankhöjd känner jag mig lite kort i rocken. Ni ska få se bilder lite senare på den blivande hästmamman och jag hoppas på att få några bilder på fölet när det är dags. Kan blir när som helst.

DSC_2286

Till sist. En av de finaste bilderna från trädgården. Dörren av grönt som leder ut till grinden. Helt underbart fint ju. Jag måste hitta alla vrår och vinklar här och gå omkring och mysa. Jag som aldrig trodde jag skulle bli trädgårdsmänniska? På riktigt.

Nu måste jag lämna datorn och fixa lite söndagsfika. Ha en skön dag så hörs vi kanske i kväll, kramar L

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *