Menu
Favoriter & Outfits

Varför inte en dagens stass?

20140324-073855.jpg
God Morgon!

Måndag och jag får ett infall att fota en dagens outfit mitt framför de där kartongerna som förgyller mitt hem. 🙂 På kroppen: blåprickig ekobomullsklänning från Gudrun S, kofta Odd Molly Mulholland alpaca coat, sjalen är också från Gudrun och benvärmare! Ja, den där hälsenan som gör ont behöver lite extra värme och fjäsk i morgonkylan. Skor Tamaris.

För det är kallt, fuktigt och extrem dimma ute. Skönt att jag åker tåg och slipper köra i den mjölkvita väggen av rått. Men det brukar också innebära att blå himmel och sol är på väg?

Nog snackat om väder från mig. 🙂 Ha en fin måndag!

4 Comments

 • Lotta
  24 mars, 2014 at 07:58

  Kallt och dimmigt men jag tycker mig kunna skönja en blå himmel där uppe. Den kommer nog fram.

  Ta hand om senan.

  Reply
  • Lingon
   24 mars, 2014 at 15:43

   Tack det blev jätteblå himmel!
   kramar

   Reply
 • Annelie
  24 mars, 2014 at 08:31

  Kul med dagens! Här blå himmel o sol. Kommer nog till dig också..
  Kram,
  Annelie

  Reply
  • Lingon
   24 mars, 2014 at 15:43

   Det gjorde den. 🙂
   kram

   Reply

Leave a Reply