Lingon om.....

lördagmorgon – förbereder och kapad blogg

DSC_1902_1 kopia

God Morgon!

Idag förbereder jag mig lite för att fotografera en riktigt gravid en som kommer att föda närsomhelst. En riktigt stor på fyra ben och med svans och mule. Jag ska fota den finaste primadonnan till häst och försöka få med den stora magen.

Exakt hur det ska gå till eller hur resultatet kommer att bli har jag ingen aning om men kul ska det bli. Helt klart.

Kamerabatterierna är på laddning och jag funderar bäst på om jag ska ha med mig morötter och socker? 🙂

DSC_1903_1 kopia

För mina blommor får stanna hemma även om den blivande mamman är värd allt fint som finns.

Snip. Snip. Mjauuuuuuuuuuooo!

DSC_1912_1 kopia

Ja, hallå! Det är jag Misse som tar över här lite. Piratbloggar och föser bort Lingon från tangentbordet. Jag vill bara säga, mjaooo. Att….Mjau….. 🙁 Att det här med regn är det mest korkade påfund. Bauuuuuu.

Jag ligger här inne och surar tills det lägger av. Fnys. Min päls? Mina tassar? Ovärdigt. Regn. Mrrrrrrrrrrrrr.

Over and out.

6 Comments

 • Flipfloppan

  Det låter roligt. Så skönt det är helg va! Jag har bil och kör nog till Paradiset en runda och gällande föregående inlägg, tycker jag Hilde säger det så som jag känner. Det hänger ihop och jag vill kunna stå ut med att se mig själv i spegeln för att må bra. Kramar och fortsatt fin lördag.

  • Lingon

   Jätteskönt!
   Hoppas du har det skönt i Paradiset och myser. Här är det lite kallt tycker jag men det blir en trädgårdsrunda.
   kramis

 • Milottan

  Hej Fina! Hoppas bilderna på den gravida, vackra, blev bra! Och på tal om vacker, vilken bild på Dig i förra inlägget! Så snygg. Det där lilla läppstiftet klär Dig verkligen och klänningen,,,,, hoppas den är Din och inte bara provrumsbild. Den klädde Dig så! Ha en fin söndag och jag förmodar att solen lyser på Dig precis som på mig. Kram goa bloggvän.

  • Lingon

   Tack fina Milottan! Det gick bra även om jag inte är något särskilt bra hästfotograf. Med lite socker går det det finfint!
   kramkram och ha en jättefin dag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *