Menu
Inredning

Sovrummet – in progress

Har jag sagt A så får det bli B och här är mitt sovrum och jag håller på att testa om jag vill ha dessa gamla antika sängar. Speciella och en släkthistoria i sig. Sängbottnarna är av nyare datum såklart men inte så mjukt som jag vill ha det tyvärr. Än. 🙂

Visst är de rara? Och så många fina detaljer.

Det jag skulle ha sågen och häftpistolen till var att fixa till min nuvarande sängbotten så den passar i en av dessa gamla järnsängar. Den är ca 7-10 cm för lång bara. Så jag tänkte helt enkelt snickra om den i värsta fall, lossa på klädseln, vika undan och korta av den. Vika tillbaka och häfta fast. Men det händer inte i kväll för jag glömde lite saker på jobbet som den där monstertången. Jag vet ju inte riktigt hur sängen ser ut på insidan med fjädrar och sånt som kanske måste klippas.

Jag vet. Galet och så men att köpa en ny dyr måttbeställd säng som ändå är en chansning på bekvämlighetsfronten är inte riktigt realistiskt för mig. Så mycket gillar jag tyvärr inte dessa gamla raringar. Men än ger jag inte upp. 🙂 Och jag kan ju ändra mig.

Så känner jag för att avsluta med en blomma. Varför inte?♥

Trevlig kväll!

25 Comments

 • Hilde
  7 januari, 2014 at 20:15

  Men vilken energi du har kvinna. Här har soffpotatisen tagit över igen efter vad som känn som en tuff dag på jobbet:)
  Kram

  Reply
  • Lingon
   7 januari, 2014 at 20:27

   Soffpotatisen härjar här med och jag ska nog strax gå och lägga mig. Före kl 21. 🙂
   kram

   Reply
 • Flipfloppan
  7 januari, 2014 at 20:21

  Tja, du vet ju vad jag tycker;) men du måste givetvis kunna sova, Kram

  Reply
  • Lingon
   7 januari, 2014 at 20:27

   Ja, men det löser sig nog. Kan ju inte ge upp nu ju. 🙂
   kram

   Reply
 • Helen
  7 januari, 2014 at 20:22

  Ja det skadar ju inte att testa för jösses vilka fina sängar.
  Beatrix Potter möter Kulla-Gulla liksom; underbara!
  Kan liksom se katten sträcka ut sig där.

  Reply
 • Helena
  7 januari, 2014 at 21:12

  Vilka intressanta projekt du ger dig in på! 🙂 Sängarna är superfina, men det låter som ett svårt arbete… Och så blir jag så klart nyfiken på vad Flipfloppan tycker 🙂
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2014 at 17:12

   Hon gillar dom. 🙂
   kramar

   Reply
 • Anne
  7 januari, 2014 at 21:14

  Jaa du är inte dum du säger jag igen! Hoppas det funkar för järnsängarna är helt underbara. Även jag ska i säng alldeles alldeles strax.
  Suss gott!

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2014 at 17:13

   Jag hoppas att det löser sig. 🙂
   Kramar och ha en fin kväll

   Reply
 • Nära vill jag leva
  7 januari, 2014 at 21:49

  Sängarna är helt underbara och all lycka med ditt projekt.
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2014 at 17:13

   Tack fina Eva!
   kram

   Reply
 • Lotta
  7 januari, 2014 at 22:03

  Vilka underbara sängar. <3 Hoppas du får till det. Sovrumsprojekt har vi här också. 😀

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2014 at 17:13

   Härligt! Hoppas ni får det finfint!
   kram

   Reply
 • Emschen
  7 januari, 2014 at 22:16

  Behåll vännen behåll! De är ju underbart vackra!

  Kram

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2014 at 17:14

   Jadå, bara jag får sova. 🙂
   kram

   Reply
 • Linda G
  7 januari, 2014 at 22:53

  Fina gamla sängar:) Hoppas du får till det på ett bra sätt! Kram

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2014 at 17:14

   Jag med. 🙂
   kram

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  8 januari, 2014 at 10:11

  Wow…Snygga sängar <3
  Lycka Till med ditt ZzzZz & så fin bakgrund du har på bloggen/Kramar Annmi

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2014 at 17:15

   Tack. Jag tror och inbillar mig sådär positivt att det gick lite bättre att sova i natt.
   kramis

   Reply
 • Sofia
  8 januari, 2014 at 16:54

  Sängarna är underbara! Jag har sovit halva mitt liv i en gammal järnsäng med skummadrass på spånskivebotten sen lyckades jag vinna en ställbar Carpe diem madrass värd en förmögenhet i en tidningsutlottning vilket ledde till att jag bara använde bara gaveln uppställd mot väggen… Dina sängar är helt underbara så jag hoppas verkligen att du får till det men en skön säng är viktigt för rygg och sömn deras skönhet till trots!

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2014 at 17:15

   Wow! Du vann en säng? Så otroligt härligt det måste varit. Jag vill ju behålla dessa men måste ju sova gott också.
   Kram

   Reply
 • Sofia
  8 januari, 2014 at 17:43

  Ja det var helt sjukt på en sån där liten fyll i talong som man tror ingen vinner ens, den blev till och med inburen av två kostymklädda karlar på min födelsedag en helt sanslös historia! Kram

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2014 at 22:31

   Wow! Verkligen. 🙂

   Reply

Leave a Reply