Inredning

Sovrummet – in progress

Har jag sagt A så får det bli B och här är mitt sovrum och jag håller på att testa om jag vill ha dessa gamla antika sängar. Speciella och en släkthistoria i sig. Sängbottnarna är av nyare datum såklart men inte så mjukt som jag vill ha det tyvärr. Än. 🙂

Visst är de rara? Och så många fina detaljer.

Det jag skulle ha sågen och häftpistolen till var att fixa till min nuvarande sängbotten så den passar i en av dessa gamla järnsängar. Den är ca 7-10 cm för lång bara. Så jag tänkte helt enkelt snickra om den i värsta fall, lossa på klädseln, vika undan och korta av den. Vika tillbaka och häfta fast. Men det händer inte i kväll för jag glömde lite saker på jobbet som den där monstertången. Jag vet ju inte riktigt hur sängen ser ut på insidan med fjädrar och sånt som kanske måste klippas.

Jag vet. Galet och så men att köpa en ny dyr måttbeställd säng som ändå är en chansning på bekvämlighetsfronten är inte riktigt realistiskt för mig. Så mycket gillar jag tyvärr inte dessa gamla raringar. Men än ger jag inte upp. 🙂 Och jag kan ju ändra mig.

Så känner jag för att avsluta med en blomma. Varför inte?♥

Trevlig kväll!

25 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *