Menu
Lingon om.....

Sömnlös i Malmö

20140107-154800.jpg
Åh och äh vad trött jag är efter tre nätter med dålig sömn. Jag håller på att byta säng och rum hemma men det fungerar inte som jag tänkt. Trots allt måste jag haft väldigt bra sömn sista tiden om nu tre ynka små nätter får mig ur balans på det här viset. Nåja, nåja. Jag har en plan och ni får se ikväll. Den kanske inkluderar såg och häftpistol i värsta fall. Mer god sömn till folket tack. 🙂
Och häftpistoler.

11 Comments

 • Maja
  7 januari, 2014 at 16:46

  Hm, en Jansson på rymmen…om jag skall erkänna något så är det så att jag gör gärna en Jansson för den luktar såå gott men äter den …nix pix, det gör jag inte! Ditt häftpistolsprojekt ser jag fram mot, undrar vad du går lös på o med såg dessutom.. du modiga flicka! Önskar dig verkligen Gonatt o sov gott för fy vad vissen man blir utan bra sömn!

  Reply
  • Lingon
   7 januari, 2014 at 20:00

   Nej det där med jansson är lite kluvet. Jag började gilla den för bara ett par år sen och då skulle den mest vara potatis och grädde. 🙂 Men nu är den en goding jag längtar efter.
   Suss gott du med och jag hoppas verkligen John Blund hittar hit ikväll
   kram!

   Reply
 • Emschen
  7 januari, 2014 at 17:06

  Häftpistoler är kul att leka med och sömn är viktigt för att må bra och för att orka så häfta loss.

  Kram

  Reply
  • Lingon
   7 januari, 2014 at 20:00

   Ja, jag tror jag börjar med sömnen.
   kram!

   Reply
 • Sahra
  7 januari, 2014 at 17:07

  Me too. Var faktiskt tvungen att sjukskriva mig idag. Tre sömnlösa nätter på raken och jag hade migrän from hell. Men nu tror jag att jag är på banan igen

  Reply
  • Lingon
   7 januari, 2014 at 20:01

   Skönt att du är tillbaka. Migrän är ju skit! Jag har varit nästa vimmelkantig av trötthet idag så jag förstår precis.
   kramar

   Reply
 • Rozie
  7 januari, 2014 at 17:31

  Mmmm. Såg och häftpistol? Väntar med spänning på fortsättningen. 😉

  Reply
  • Lingon
   7 januari, 2014 at 20:02

   Den kommer så småningom. 🙂
   kram!

   Reply
 • Memelie
  7 januari, 2014 at 17:33

  Det där med häftpistolen låter spännande! Du får hålla oss uppdaterade!
  Hoppas du får besök av John Blund i natt och sover gott!

  Kram!!!

  Reply
  • Lingon
   7 januari, 2014 at 20:02

   Mer John Blund åt folket. 🙂
   kramar

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  8 januari, 2014 at 10:09

  Hihi Underbart foto 😀
  Hoppas du fått ZZzZzzz lite/Kram

  Reply

Leave a Reply