Lingon om.....

Sömnlös i Malmö

20140107-154800.jpg
Åh och äh vad trött jag är efter tre nätter med dålig sömn. Jag håller på att byta säng och rum hemma men det fungerar inte som jag tänkt. Trots allt måste jag haft väldigt bra sömn sista tiden om nu tre ynka små nätter får mig ur balans på det här viset. Nåja, nåja. Jag har en plan och ni får se ikväll. Den kanske inkluderar såg och häftpistol i värsta fall. Mer god sömn till folket tack. 🙂
Och häftpistoler.

11 Comments

 • Maja

  Hm, en Jansson på rymmen…om jag skall erkänna något så är det så att jag gör gärna en Jansson för den luktar såå gott men äter den …nix pix, det gör jag inte! Ditt häftpistolsprojekt ser jag fram mot, undrar vad du går lös på o med såg dessutom.. du modiga flicka! Önskar dig verkligen Gonatt o sov gott för fy vad vissen man blir utan bra sömn!

  • Lingon

   Nej det där med jansson är lite kluvet. Jag började gilla den för bara ett par år sen och då skulle den mest vara potatis och grädde. 🙂 Men nu är den en goding jag längtar efter.
   Suss gott du med och jag hoppas verkligen John Blund hittar hit ikväll
   kram!

 • Sahra

  Me too. Var faktiskt tvungen att sjukskriva mig idag. Tre sömnlösa nätter på raken och jag hade migrän from hell. Men nu tror jag att jag är på banan igen

  • Lingon

   Skönt att du är tillbaka. Migrän är ju skit! Jag har varit nästa vimmelkantig av trötthet idag så jag förstår precis.
   kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *