Lingon om.....

Att göra julen baklänges

bild (kopia)

Idag har inte varit värsta höjdardagen men jag avslutar i stor stil med att göra en Janssons frestelse. 🙂 Mums. Jag hann inte med att göra någon egen till julen så det fick bli idag. Nu står den i ugnen och jag väntar….och händerna luktar ansjovis och lök till Missemans förundran. Till detta kulinariska mästerverk tror jag det blir några små prinskorvar och vips är det ett halvt julbord. Nästan.

Det går även att ana ett visst rosa tema på mina kökspryttlar och en ostmacka till höger i bild.

Piiiiiiip? Åh, nu är det bara en kvart kvar? Bara för att någon säkert vet så undrar jag hur man använder en mandolin? Jag är högerhänt och vill dra från höger till vänster men den glider iväg på diskbänken? Det måste finnas något trix eller så behöver jag en skruvtving för att hålla fast skärbrädan. Hur gör man?

Trevlig kväll och må så gott.♥

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *