Lingon om.....

Julafton – på dagen

På julaftons dag såg jag ut så här i fina klänningen. Heter den Blues dress? Och ni ser kartongerna bakom mig. Jag har lite att göra minsann.

Lite senare inne hos en av mina goa grannar hade stassen utökats med en huvudbonad i form av renhorn. Eller snarare kräftklor ser de ut som. Allt för att charma…

…lilla Snufflan som skulle fotograferas. En smula spontant och visst är hon söt?

En mycket smarrig kaka serverades.

Och det var kalkon på gång istället för svensk julmat. Det såg väldigt gott ut och jag hade nog gärna stannat. 🙂

Goa grannen.

Så blev det mycket familjefotografering och sånt men det är ju privata bilder.

Idag då? Bara regn och jag har motstått lusten att dra över till Köpenhamn och 50% Odd Mollyrea. Istället har jag röjt bland mina kartonger och försökt komma ifatt lite för det är så hemskt rörigt här hemma. Jag måste göra luft. Massor med luft så jag kan andas och trivas.

En liten tur till Lund blev det och jag fick min efterlängtade Greengatekopp och en reaklänning från NoaNoa som jag ska försöka visa upp i morgon. Men nu närmst Indiana Jöns på teven och en lång bloggenad.

Trevlig kväll!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *