Lingon om.....

Julen 2013 – kvällen

Väl på plats hos julfamiljen så tänkte jag ta några bilder. Men vissa var lite blyga för kameran. Här smyger jag mig på…….

 

Med värme och ljus firades kvällen och jag som främling inbjuden till en familj kändes otroligt fint. Inte för att vi är främlingar precis men jag menar någon annans familj än min egen.

Det var inte vilket hem som helst utan någonstans där jag fann så mycket ögongodis att titta på och njuta av. Ett vackert och varmt hem.

Det blev mat såklart och mycket mys och tomten dök upp. Ni ser honom lite längre ner….:)

Någonstans där innanför lurade han. Innanför glasverandan. My God vilken glasveranda. Hur många vill ha en glasveranda? Räcker upp en hand.

Där var han, farbror Tomte 11 år som lurat in en kudde under tröjan och mest såg ut som en liten mätt tomtenisse. Väldigt söt sådan.

Ingen glasveranda utan pelargoner såklart.

Så lägg till mat, julklappsspel, musik, diktläsning av ”Midvinternattens köld är hård”. Tomten heter dikten nog och så en massa mys så har ni min julaftonskväll. Jag hade det helt underbart faktiskt. <3

Och idag är det redan förbi annandagen? Jag hinner inte med alls i dagarna och ska börja jobba i helgen. En rapport från juldagen kommer också snart och jag önskar dig som läser en jättefin helg!

Må väl och ta det lugnt med chokladasken. 🙂

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *