Menu
Lingon om.....

God Fortsättning!

God Fortsättning och Happy Annandag!

Jag har haft en finfin jul och inte riktigt hunnit med att blogga men kameran har följt med såklart och jag ska nog dokumentera lite här i efterskott. Men just nu är det så många människor att krama om och det ska ätas sill och igår var jag på bio, på Hundraåringen. Den var helt klart rolig och sevärd men boken är bättre. 🙂 Robert Gustafsson är förstås helt fantastisk som Allan Carlsson. Och om en liten liten stund ska jag svida om till klänning och gå på Annandagsopera. O-o-o-o-opera.

Och vad var det i paketet tro?

Massa kramar och hälsningar, L

5 Comments

 • Sahra
  26 december, 2013 at 15:08

  Den ska jag se ik. Har inte några jätteförväntningar så det blir nog bra. Hade behövt ett riktigt odd molly proffs idag när jag var i Täby butiken o köpte en kappa på rea. Stod o velade mellan stl och om stilen verkligen är jag. Ha en fortsatt härlig jul. Annandag opera. Låter tjusigt. Vad blir det för blåsa då?
  Kram

  Reply
 • Hilde
  26 december, 2013 at 16:09

  God fortsättning på dig med finnig. Hoppas du får en trevlig kväll!
  Kram

  Reply
 • Hilde
  26 december, 2013 at 16:11

  My God! Inte finnig, det ska stå finnig! Jädra autocorrect..

  Reply
 • Helen
  27 december, 2013 at 09:08

  God fortsättning själv.
  Annandagen firade med brandgul seger inför 5082 åskådare. Det är mäktigt!
  Mäktigt är även Opera, som jag hoppas jag kan gå på kommande år för det var ett tag sedan.

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  27 december, 2013 at 14:15

  Så söt Kanin & Woooho…O-o-o-opera <3
  Nu ……önskar jag dig Gott slut på 2013 & Ett riktigt Gott Nytt År 2014/Kram Annmi

  Reply

Leave a Reply