Lingon om.....

Idag gör vi rent hus

20131228-093249.jpgLördag och det kliar i fingrarna. Jag vill göra rent hus, köra till Erikshjälpen med mitt överflöd och sopa golven tills hemmet skiner. Minimalismen – Here I come! På Misemannen kliar det mest i pälsen och det där med städning verkar hemskt onödigt i hans ögon för det finns ju värre kriser. Som att det regnar och han inte förstår varför matte inte regerar över vädret? Mjauuuu? Fruktansväääärt.

Så det är en grå förmiddag med regn men eftersom jag inte är katt är den helt okej. 🙂

Ha en fin och regnfri lördag!

6 Comments

 • Helena

  Vilka mysiga bilder du har lagt upp från ditt julfirande de sista dagarna! Det ser så varmt och inbjudande ut 🙂 Men vad snabbt det går! Och nu är det helg och vardag om vartannat… Och regn här med…
  Ha en skön lördag! Kramar

 • Nära vill jag leva

  Jag håller med Helena, det känns bara hemtrevligt när jag ser dina bilder och vädret är blött även här.
  Kramar

 • Anne

  Aha det där ”nänujädrarrycket” har infunnit sig 🙂 Bara att ta vara på. Själv är jag slöööö och somnade nyss på sängen med Herr O trots att vi bara skulle gosa lite.
  Tusen kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *