Lingon om.....

Västra Hamnen – Malmö

Västra Hamnen i Malmö. Jag var där med jobbet i dag och passade på att titta till havet. Helst kunde ju himlen fått vara strålande blå men det fanns annat intressant som fångade blicken. Det här stenkonstverket har jag aldrig lagt märke till förut.

Jag tänker fortfarande på den här stadsdelen som ett nybygge men det har ju trots allt några år på nacken nu. Till sommaren ska jag åka hit lite oftare och bada från solbryggorna.

Även om det kanske är lite kallt just nu. 🙂

Lite kortfattad i kväll med huvudvärk så jag går och lägger mig bums. Så skönt att bara krypa ner. Vad gör det att klockan inte är nio ens?

Hoppas ni har en fin lucia därute.♥

3 Comments

 • Josanne

  Kul med bilderna! Jag har aldrig varit där men lovar härmed mig själv att det får bli ändring på det, kanske till sommaren, och ta med dig och görs det jag aldrig gör: bada :o)
  Och du satte just fingret på en av de bästa sidorna med att vara singel: man kan gå och lägga sig precis när man själv vill utan att någon lägger sig i och tycker. Mycket bra!
  Kram från en annan som hoppar i bädden nu och skippar mer fredagskväll!

 • Anne

  Då är vi tre som tog tidig kväll – jag strax efter nio och det behövdes verkligen. Gör nog samma sak i kväll för jag är inte riktigt färdigsoven tror jag??
  Tusen kramar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *