Lingon om.....

Amaryllis och teknikträsket

Torsdagkväll,

Och det är Ernst på teven. 🙂 Här kommer några till bilder på mina amaryllis som är så jättestora just nu. Jag har två fina i vas och nu är det mot slutet. Men några dagar till hoppas jag på.

Märkligt pampiga blommor och jag undrar var i världen de växer vilt?

Tjusigt!

Jag har bytat dator och det har krånglat så där så jag blir galen. Ni vet. Man kan inte släppa och gå ifrån förrän det fungerar och så har det plötsligt gått massa timmar. Men nu ger jag upp. För stunden.

Misse njuter livet som katt och jag försöker borsta honom lite och hjälpa till med pälsvården. Det går så där bra så vi får nog träna varje dag. Han är en hemskt rastlös katt som bara ligger still korta små stunder. Men då går det ju bra att fånga honom på bild.

Här ser han riktigt go och lugn ut. Mätt som en plätt.

Trevlig kväll!

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *