Julen,  Lingon om.....

Reclaima julen och en sötegiiiiiiiis

Är den inte söt? Nästan lika söt som den där ljusnallen jag såg i morse eller ännu sötare. Jag som sagt till mig själv att jag inte får köpa julpynt trilla dit. Igen.

En sötegris. Eller gullegris.

Definitivt en gullrumpa. 🙂

Jag kan ju tycka julen är en smula jobbig men i år tycker jag det bara går fint. Det är ju skönt att ha fint och rent hemma och så lite pynt och en och annan gris på det. Förra året fick jag tvinga mig själv lite mera att komma i julstämning.

Nu kan jag till och med avslöja att det ligger en gran i bilen. Hur gick det till?

Jag har inte bestämt om den ska stå inne eller ute. Vilket som blir jättebra bara jag upp en ljusslinga. Tjohoooo.

Jo, jag är glad. Det är måndag och äntligen är livet lättare, bättre och skönare. Jag har hämtat mig efter den stora flyttmånaden och att få ha vardag utan att behöva köra någonstans, eller veta ”att det ska göras”, det är alldeles underbart.

Trevlig kväll!♥

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *