Lingon om.....

En liten boll

Han är ju så söt och ser ut som en boll när han tittar upp. Ett litet tiggande mjukt bowlingklot som smälter mig på morgonen.

Och den där munnen som jamar och murrar. Så söt och jag tjatar jag vet. Men åhh.

Om jag skulle ta och återvända till verkligheten utanför kattgulleland så är det en vanlig mulen tisdag och jag ska bli fin i håret och jobba som vanligt. Ser fram emot en klippning innan jul och leker lite med tanken att korta det en bit. Ett annat projekt är att överraska en kompis men mer om det senare, hehe.

Bloggen byggs vidare och jag krånglar mig fram. Någon som har problem att kommentera? Så hör av er. Jag hoppas snart ha fixat felet.

Kramar och ha en fin tisdag.

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *