Arvet och gamla saker

Flytteri flyttera

20131031-122851.jpg

Hohooo? 🙂

Tänkte kika in här och säga hej mitt i min flyttröra. Det har gått fint trots stormens framfart och sågspån och barkbeklädda vägar. Men oj så trött man bli av att flytta. Inte bara kroppen men hjärnan får överslag på mig. Alla dessa beslut. Som helst  ska göras på en gång.

20131031-122901.jpg

Det mesta är färdigt nu hoppas jag och snart snart kan jag fira. Ett avslutat kapitel, en nystart i en glädje.

20131031-122912.jpg

Flyttmadame i flanell och Helly Hansen. 🙂

20131031-122925.jpg

Det blev liksom väldigt rörigt hemma? Flyttgubbar med raska ben föste in det mesta på fel ställe medan jag lagade lunch. Så efter en sorts galen totalröra är det nu mer organiserad röra. Ni fattar väl vilken skillnad det är? 🙂

20131031-122953.jpg

Rik på patina. Fattig på familj. Skulle jag kunna säga, men så är det inte. Jag är nog rik på alla plan som människa bestämmer jag mig för. ♥

Massa kramar och hälsningar till er därute. Ha en finfin höstlovsvecka och Allahelgonahelg! Vi hörs snart igen.♥

12 Comments

 • solid

  Rik på patina låter i mina öron helt underbart och när jag tänker efter så gäller det både människor och möbler.
  Kramar

 • Hilde

  Jag dör fina skåpdöden av dina fina skåp som jag sett på bild, och med underbar patina. Skönt att du känner dig både rik på patina och familj, och att det går framöver. Ha en mysig kväll!
  Kram

 • Linda G

  Ja blod är långtifrån tjockare än vatten, vet jag av erfarenhet. Men det är ju inte illa att vara rik på patina heller:) Hoppas du får ordning i röran snabbt! Kram

 • Karen

  Where to put it all? Keeping some of those special things that are reminders of family will help to keep you connected to the past. From there move forward to the future which is yours for the taking. Thinking about you as you tackle the boxes.
  Kramar,
  Karen XOXO

 • Jeanette

  Åh vilka fantastiska möbler du fått hem! Det kommer bli hur bra som helst när allt kommit på plats. ❤️ Säg till om du behöver hjälp på något sätt.
  Kramar

 • Annelie

  Flytta tar mer på krafter än man tror. Hoppas innerligt du hittat något nytt ’bo’ att trivas i.. Alla prylar o minnen som skall sorteras. Inte alltid så lätt men du har säkert ordnat något bra. Du är stabil o klok människa. Önskar dig lycka till där/var du nu hamnat i skåneland!! (Antar jag..) Var rädd om dig!
  Kram, Annelie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *