Lingon om.....

Hej vad det blåser

Häftligt skådespel på himlen. Mindre häftigt att vara utomhus. Som tur är jag ju inne och bilden är från icas parkering tidigare idag.

Hoppas att det inte händer så många olyckor därute bara. Saker flyger ju omkring lite hur som helst och jag har fått gå ut några rundor runt huset och plocka ner krukor och annat löst.

Inne hörs det bara ett vrål av stormen och det knakar lite i rutorna, så blir det inte mer än så här är det inte så farligt för mig.

Hur har ni det?

Jag hann med en sväng inom Korgcenter och kollade på tyger och kuddar. Den i mitten följde med hem. 🙂

Hjälp alltså. I morgon är dagen D som Flyttdag. Jag skulle förberett en massa och varit på landet i kväll men det fick ställas in. Flyttgubbarna är dessutom lite skrajsiga att köra sin stora lastbil i morgon i fall det måste röjas träd och sånt. Men så illa behöver det kanske inte bli. Jag funderar lite själv på vilket håll jag ska köra? Jag åker ju så tidigt så det är kanske bäst att undvika de allra minsta skogsvägarna som jag tar i vanliga fall. Tror det får bli så. Tänk vad liten man är inför naturen.

Kramar och var rädda om er däute♥

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *