i Köket

Så mycket godare

Grejor byter plats. Det görs luft så stora skåp kan passera i en trång hall. Grejor ska till tippen och grejor stoppas undan så jag får luft. Luft.

Inte så mycket mode och flärd att bjuda på men jag har ätit som en kung. 🙂 Eller drottning då så ikväll blir det matblogg.

Smörkokad torskfilé och ärtor special. Så himla gott. Stek en lök och ett paket bacon i småbitar. Häll över ett halvt paket ärtor och låt dem värmas. Allt står förresten på Finduspaketet. Farbror A bjöd mig på detta för några dagar sen och jag var bara tvungen till en repris.

Yum!

Och med säger jag…..-Myskväll! Jag gillar inte alls att ställa om klockan på det ena eller andra hållet. Bara att gilla läget. 🙂 Och hoppas att jag kommer iväg i morgon bitti.

Kramar till dig som läser och må så gott!

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *