Lingon om.....

Mitt liv som tecknad

bild 1-1_1 kopia

Godkväll!♥

Ibland är det bara så kul med färg och pixlar i Photoshop. Och när alla bilder blir blurr så går det lika bra att leka med dom tycker jag. Här är Flippis som hittar ett julpynt som hon var tvungen att hålla i. Vi träffades i den livsfarliga butiken Iems på Triangeln och spanande en liten stund.

bild 2-1 kopia

Och vad är det här då? En färgpsykos kanske? Nej en gigantisk godisklubba i de finaste färger.

bild 3 kopia

Sen blev det italiensk mat på di Penco i närheten. Premiär för mig och underbart gott.

bild 4 kopia

Några fina kvinnor tillsammans, ett glas rött, pepprig olivolja och brytbröd. Samtal och värme en vanlig onsdagskväll. Helt enkelt väldigt bra och trevligt och veckan känns på en gång väldigt mycket lättare och gladare. 🙂

Mer italienskt till folket! Och mer tid till vänner. ♥

Kramar och trevlig kväll

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *