Lingon om.....

Först träna, sen slappa. Ett bra recept

bild 1

Min goa promenadgranne är tillbaks efter en vecka i Norge. Det betyder promenix i mörkret och en massa babbel. Och appropå det där med sorg och tunga själsliga ben? Finns inget som är så bra som motion. Och babbel? Två bra saker på ett och samma tillfälle. Det är väl det jag ville säga innan kanske, att lära sig leva med sorgen, leva vidare utan att dö. Det är ju det som gäller….tills den ebbar ut, bleknar och blir hanterlig.

Men nu vill jag istället prata om…..

bild 2

….min goa soffa där jag befinner mig nu. På ett ulligt skinn och värmeljusen lyser medan jag lystet kikar på brandmän på teven. Soffpotatisen är tillbaka efter semestern och verkar stark och vältränad. Dammråttan är inte tillbaks utan skickade vykort förra veckan att han stannar i solen ett tag till. Gör inte något alls. Om ni har honom hemma hos er…känn er fria att behålla honom. 🙂 🙂

Trevlig kväll och massa kram! L

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *