Menu
Lingon om.....

Tillåt mig presentera…. :-)

20131024-085057.jpg….en ganska misslyckad dagensbild där jag ser ut som en lyktstolpe? Så jag krympte mig till förmån för en mattidning som jag vill undersöka noggrant. Jag har flängt för mycket sista tiden på olika ställen och längtar till lugnet hemma, laga långsam mat i grytor och lyssna på radions babbel. Kanske till helgen?
Idag är en vanlig jobbtorsdag med ovanligt milt skånskt väder. Snart får jag plocka fram sommarjackan om det fortsätter så här?
Ha en fin dag!

2 Comments

 • Emschen
  24 oktober, 2013 at 11:02

  Ja visst är det härligt väder idag! Det blåste ju rätt friskt hemma men det var ändå mysigt.
  Ha en fin dag!
  Kram

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  24 oktober, 2013 at 13:33

  Sommarjacka låter ju bra 😀
  Ha en fin dag/Kram

  Reply

Leave a Reply