Lingon om.....

Backa några veckor..

Egentligen skulle jag inte blogga om just det här…utan om en butik i Malmö som jag kärat ner mig i som ligger på Triangeln. Åh åh åh liksom men mobilen laddade just ur sig så istället kommer några bilder från mitt besök hos pappa.

Platsen är Gamla Uppsala och där borta efter åkerns kant ser ni gravhögarna. Vi var ute och gick i närheten men tog oss inte hela vägen dit. Och det var en klar och kylig dag.

Jag hade funderat ut lite far och dotteraktiviteter och det blev inte riktigt som planerat men vi fick en strålande promenad och en sak fick jag…..

Jag ville ha en bild på oss två tillsammans. Och det fick jag. ♥

Den här blev heller inte helt som jag tänkt mig men ändå så är det så bra så. Jag ser honom och mig på skärmen och ler. Bilden är lite skarp för datorskärmen då jag hade tänkt att printa den, behövs lite extra styrka då. Men det är helt klart vi. Tillsammans. Rare moments in life.

Trevlig kväll och vi hörs i morgon. Ta hand om er därute.

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *