Favoriter & Outfits

Dagens outfit och en sorts härva :)

20131016-092205.jpg

God Morgon!

Tusen tack för alla vänliga hälsningar i kommentarsfältet i går. Ni är bäst och jag blir så glad och pepp att det finns så goa människor därute. Bomull runt ett sargat hjärta. Balsam för min själ. Ni är mjölken i mitt kaffe och livets salt, osten på pizzan och helt enkelt underbara. 🙂 Som förhoppningsvis står ut med lite ordfuligheter en onsdagsmorgon.♥ Ni är helt enkelt viktiga och bra och bäst. Tack.

Idag fick jag på mig en spontanoutfit i tvåminutersfönstret innan jag skulle rusa hemifrån. Jeansen i tvätten. Merde. Peace army pants och en överdel i form av Breathless top, eller vad den heter?

Utan på det finfina kappan som traderats och som tyvärr är lite för stor och pösig på mig….över axlarna. Vid midjan är det en annan historia men trots allt tycker jag mycket om den. Kanske får flytta, kanske får stanna. Halsduk Odd Molly och väskan Noa Noa.

Det här är en gammal bild men jag tänkte att idag är en bonusdag med lite extra allt.

20131016-092221.jpg

Så är det bara att ta fatt i livet, arbetsdagen och den andra koppen kaffe. Phuiii.

Vi ses!♥

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *