Lingon om.....

My preciousssssssss……..

Godkväll!

Idag har rusat och jag missade alla chanser att fota en outfit. Kvällens soffmys….i velour i form av Odd Mollys Role Play dress i lite lipstick. Så himla skön. Nästan lika skön som min soffa. Bara nästan. Fast klänningen vinner i doft och har den där perfekta mollymysnyansen.

Livet är rörigt och jag fortsätter med att flytta vidare saker från ett hem till ett annat och försöker hålla i hop koncentrationen på jobbet och göra det jag ska. Lägenheten är rörig. Men soffan, den är fin. Och bara min. Här får inga flyttpryttlar ta plats utan det ska vara tomt och bara för mig att slänga mig raklång. Vi kan kalla det selektiv röra. Eller ordning. 🙂

Det gäller liksom att separera saker.

Men nu är det myskväll som gäller. Ha det så gott.

20 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *