Menu
Lingon om.....

Kaffevärme

moi

Hallå där! ♥

Jag fryser och nästippen är kall och kaffet får värma mig. Tur det finns mikro så jag kan värma och värma och värma tills kaffet är odrickbart. Annars är det bara bra förutom en förtorkad mus som jag tyckte var på fel ställe trots att vi var utomhus. Jag var liksom inte beredd kan vi säga. 🙂 Skriiiiiiik.

Packat och klart? Nej inte än men på god väg. Nu ska jag bara lära farbror A hur man tankar över bilder i datorn och äta lite lunch. Han är ny på det där med digitalkamera och är helt exalterad så jag hoppas att vi kan komma en bit på vägen i datorns krångliga värld. Bara glädjen över att kunna knäppa mer än 24 eller 36 bilder. Minns du hur det var? Och kanske två blev bra eller nästan bra. Jag har definitivt glömt och tycker det ska bli jättekul att se hans glädje över att återupptäcka kameran.

bild 1

För här talar vi objektiv. 🙂 Ett Novoflex nånting och till för att fota älgar och sånt man smyger sig på. Fast just idag har han fått leka med min lilla rosa digitalkamera som ryms i en skjortficka och han är lite orolig att hans kompisar ska trimma honom just för att den är rosa. Det kommer nog bli några sköna skratt misstänker jag. 🙂 -Är kameran roooooosa farbror A?

Hoppas du ha en fin söndag!

6 Comments

 • Helena
  13 oktober, 2013 at 14:01

  Oj, vilket objektiv! Är det sådana paparazzis har för att fånga kändisar på långt håll? Det borde passa till älgar med 😉
  Kramar och ha en fin dag!

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  13 oktober, 2013 at 15:56

  Oj..Oj vilket objektiv!!
  /Kram finis & ha en fortsatt skön Söndag

  Reply
 • Anne
  13 oktober, 2013 at 19:17

  Ha bästa söndagskvällen 🙂
  Kramar

  Reply
 • Linda G
  13 oktober, 2013 at 20:58

  Micrat kaffe är ju ingen höjdare! Men nöden har ingen lag! Hyfsat objektiv. Han lär se älg på en mils avstånd:) Kram

  Reply
 • Flippfloppan
  13 oktober, 2013 at 22:30

  Åh, jag kan nästan dricka kaffe iskallt, bara jag får det i mig. Grymt objektiv, han är så söt! Klem

  Reply
 • Fiona
  14 oktober, 2013 at 18:29

  Vad duktig du är som på god väg och jisses vilket objektiv! Borde ju nästan gå att spana in utomjordingar med det:)
  Kramar

  Reply

Leave a Reply