Trädgården

Fint i trädgården – Alunrot

God förmiddag!

Lördag och jag är på språng men först några bilder från trädgården. Jag har helt fastnat på alunrot i alla möjliga färger och här är en nykomling. Gulgrön på ovansidan och vackert mörkcerise på undersidan av bladen. Den blir jättefin om man har den lite högre i kruka så alla färglager syns.

Vad just den här varianten heter vet jag inte så har du ett namn blir jag glad.

Passar bra till Anemonerna. 🙂

Den här som är mer orange och röd på undersidan heter Marmelade.

Hösten är helt klart roligare med lite färgklickar.

Nu drar jag iväg på ett helgprojekt som heter duga, så vi hörs kanske sent i kväll eller så håller jag en bloggpaus. Handskarna åker på för annat jobb. Ha det gott!♥

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *