Lingon om.....

Äntligen Fredag och Fit till 40

Tjoflöjt och äntligen fredag!

 Bilderna är från i våras när finaste Christina var och hälsade på och jag hittade några som jag tror inte var med i bloggen den gången. Och vilken tur att hon kan liva upp med färg och studs en dag som jag själv är lite grå och smurfig.

Och vilken tur att hon höll sig på benen i de fantastiska klackarna. 🙂 Helt underbara färger och jag ångrar ibland att klänningen fått flytta ut från garderoben. Vad tänkte jag på?

Love that smile!

Swirl.

Yes!

Jag fick en fråga om varför jag inte visar så mycket höstkombos av Odd Molly och svaret är att jag inte klickar helt med de mörka färgerna utan vill ha lite mer energi. Sen är det också så att garderoben är full med roligheter samtidigt som jag viktminskar och är tant duktig och det ger en köplust som är nästan på minus just nu. Men vänta bara till våren. Vänta bara.

I mars blir jag 40. 40? Hjäääälp. Men tills dess kör jag ”Fit till 40” och jag har fem och en halv månad på mig att bli stark och välmående tills dagen då fyran dyker upp.

Fast så länge är det fredag och jag får rusa vidare till nästa jobb.

Kramar och må väl därute och smile!

No Comments

 • Hilde

  Härliga Christina, så snygg! Lugnt, jag lovar att berätta hur det känns med 40 i slutet på november. Jag tror vi överlever det med, haha..
  Jag klickar heller inte med Odd Mollys AW denna gången, det som brukar vara min kollektion. Det kanske beror på samma som du tycker, jag har bara inte tänkt så mycket på det.
  Kram

 • Anne

  Jag är väldigt glad för att jag inte känner en massa tjoho inför AW – min klänning är jag så nöjd med men förutom den kommer det bara att bli ett par vantar – behöver jag faktiskt och det skadar ju inte om de är snygga höhö.
  Kram

 • Annelie

  Det hinner du fixa (om nödvändigt..) helt galant! Inte för jag förstår riktigt varför så många i blogglandia ’måste’ banta ner sig så kopiöst (en del då) inför denna årsdag. Tycker du är fin som du är, fast man skall ju trivas också förstås. Det viktigaste är ju ändå egna känslan.
  Ha en skön helg!
  Kram,
  Annelie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *