Lingon om.....

Jag är tillbaka….!

DSC_0109

Tjohoo!

I´m back. 🙂

Bloggen har legat nere under eftermiddagen och kvällen pga säkerhetsproblem men nu är det fixat. Jag var lite under attack ett par timmar så det var bättre att stänga ner en stund. Bättre säfe thän sorry som man säger. Och inte vill jag att Lingonberrie ska krascha en server på mitt webbhotell.

Iallafall. Tänk vad bloggen betyder mycket för mig. Det vill säga ni. Ni som läser och kikar på mina bilder. Tack för att ni finns!

Tack för att jag får visa min vardag som mestadels är ganska tråkig. Tack att jag får visa bilder som är uppskattade. Tack att ni står ut med min svada och skrivklåda. Det har varit lite tunt med outfits på sista tiden och det har och göra med att jag viktminskar och har en sorts köpstopp. Men vänta bara……. 🙂

kramar och trevlig kväll därute!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *