Menu
Lingon om.....

Min julklänning kanske? Jisses sa jag jul?

Great day dress

Ojdå jag slant och sa j- ordet. Men kollektionen heter ju Midwinter Jewels?

Jag är tillbaka i framtiden och letar efter nuet troligtvis men visst skulle jag kolla på Deepfling och Full Circle Star i natt efter Odd Mollys vinterkollektion. Och jag gillar rött. Rött i kombination med svart.  Den här klänningen har jag haft i kortarmat och välkomnar de längre ärmarna. Knytbandet ska visst ersättas med en liten krok tror jag.

Och Lindas underbara disslista är tillbaka. 🙂

Nu. Måndagsrusning. Ha en fin dag.

No Comments

 • Linda G
  16 september, 2013 at 08:24

  Visst är den fin! Såg den inne hos FCS och hade slagit till om det funnits nån 4:a. Kram!

  Reply
 • solid
  16 september, 2013 at 08:26

  Jag skrev också julordet i går, du vet önskning till tomten och så. Jag tycker också om klänningen med långa ärmar, är man frusen så är man. Jag vet inte men jag tror att jag föredrar knytbandet men det går ju alltid att ändra sig.
  Disslistan har det fnissats åt.
  Kramar och ha en bra dag.

  Reply
 • Anne
  16 september, 2013 at 09:35

  Tänkte ta hem den röda men skiter i det när det inte blir några band 🙁
  Kram

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  16 september, 2013 at 09:39

  Waoo…Tycker absolut den ska bli din Julklänning – Sååå vacker!
  /Kram

  Reply
 • Titti
  16 september, 2013 at 09:47

  Tycker det är synd på bandet…..det är liksom det lilla extra.
  Satt uppe, inget boförstås eftersom vi snart åker söderut.
  Kram Titti

  Reply
 • Titti
  16 september, 2013 at 09:47

  ”Bokat förstås” ska det stå!

  Reply
 • Helena
  16 september, 2013 at 18:37

  Fin! Den borde absolut platsa som julklänning. Men det är vansinnigt länge till dess, eller hur?
  Kramar

  Reply
 • Tina
  16 september, 2013 at 19:20

  Tycker det är din J-klänning, superfin, köööp. Kramisar Tina

  Reply

Leave a Reply