Arvet och gamla saker

Gammal kärlek rostar aldrig

Tänk vad det är roligt med arkivet ibland. Ikväll har jag försökt tyda min morfars brev till mormor när han låg i lumpen 1943. Inte helt lätt att läsa alls men åh så underligt spännande. En annan värld av långsamhet och hälsningar till familj och vänner.

Det var gott med kaffe på sängen i söndags och på mors dag om några veckor är det din tur.

Och så en liten puss i slutet. 🙂

Massa önskningar om att hålla sig kry och undvika förkylningar och så längtan förstås. Väldigt långa brev och det känns lite som de var tänkt att man skulle kunna sitta och läsa länge och ha sällskap av brevet.

Så hittade jag en skatt till i form av en bild på min morfar och hästen Max. Jag ska scanna in den och sätta i fin ram. ♥

Nu är jag lite yr i huvudet av att hoppa tillbaka i tiden och funderar lite på hur jag ska ta mig från 1943 till 2013? Beställa en kebabpizza och streama en film? Eller hålla mig vaken till midnatt och kolla in Deepfling?

Hitta tillbaka till mitt eget liv. Men åh vad glad jag blev för bilden.

Må väl därute.♥

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *