Lingon om.....

Bara lite underljuvligt

DSC_0039 kopia

God Morgon!

Tusen tack för alla fina hälsningar i kommentarsfältet igår. ♥ Varmt och luddigt inuti.

Tre år som bloggare? Vem kunde tro det.

DSC_0045 kopia

De här rosorna. Små ljuvliga krukrosor i den mest perfekta lila färg. Ännu finare i verkligheten än på bild och jag kunde inte låta bli att ta med mig dom hem.

Och ordet underljuvligt. En korsning mellan underbart och ljuvligt som en gammal klasskompis sa för jämnan om bra saker. Är det inte underljuvligt med betoning på ljuuuuuuuvvligt. 🙂 Vad blir det på engelska? Wonderlovely?

Så ha en wonderlovely dag så hörs vi i kväll.♥

No Comments

 • Runa

  Grattis på ”födelsedagen” till din fina blogg, som jag tycker så mycket om!! Underljuvlig…bra ord…wonderlovely låter bra…”hemma” hos mig i Usa skulle de nog säga ”f…..ng awesome” vilket inte låter lika bra, men att stil och uttryck är väl inte deras bästa gren direk (min personliga uppfattning!). Ha en härlig söndag! Kramar

  • Lingon

   Hahaha! F…..ing awsome är inte så snyggt när jag tänker efter… 🙂 Men underljuvligt är mest sött och tar mig tillbaka till min tonårstid. Och idag vet du så regnar det här, öser ner säkert mer än i Seattle.
   Kramar och ha en fin söndag du med!

 • solid

  Först och främst ett grattis till dig och bloggen. Och ordet sedan, det knycker jag glatt, underljuvligt, men det finns även någon vemodston i ordet som gör att det blir till någonting extra.
  Kramar bästa Lingon

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *