Lingon om.....

Så himla snyggt Carolina! blev till rosor

Ja, det blev visst lite virusvarningar där när jag länkade till Carolina Gynnings blogg så jag plockade bort och la till lite rosor från mitt köksbord istället. Inte lika glamoröst men vackert. 🙂

Så rara blommor och just precis här sitter jag nu. Även om min verklighet inte är så redigerad som den här bilden. Det hade ju varit rart om man kunde trycka på en switch och få det mjuka skenet av Cosmopolitanfiltret? 🙂

Jag borde gå och dammsuga och inte sitta här och hänga men det var faktiskt länge sedan jag unnade mig ett långt förmiddagshäng vid datorn.

Datortiden är numera lite begränsad i mitt liv och jag försöker fånga dagen och inte slösurfa så mycket. Carpe Diem och sånt. Så det är nog därför jag bloggar mindre ofta nuförtiden. ♥

Från mig….

…till dig.

En ros.♥

Ha en fin lördag!

No Comments

 • Anne

  Så fina bilder -önskar att jag vågade ha så där på bordet men man vet inte riktigt vad den där långhårige tar sig till när jag inte är hemma hehe. Jag har heller ingen vidare lust till datorhäng – kommer kanske senare i höstrusket?
  Massa kram!

 • Helen

  Nej livet IRL är ju mysigare när solen skiner och sensommarstrålarna visar sig.
  Å andra sidan är det rätt avkopplande att slösurfa ibland; det är bara klickandet på köp-knappen man ska undvika 😉

 • Natascha

  Jag har inte heller varit vidare aktiv på nätet det sista, men det blir nog ändring på det när det blir mörkare och kallare ute, nu lockar den sista sommarvärmen så mycket mer. Men samtidigt är det ju kul att behålla kontakten på nätet och se vad alla ni andra där ute i cyberrymden hittar på.

  Superfina blommor!! Kram

  • Lingon

   Precis. Det är nog lite säsongbetonat hur mycket jag datar men nu börjar jag få ro och sitta still. Och att hålla kontakten är ju jätteroligt. 🙂
   Kramar och må så gott

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *