Lingon om.....

Provning Åhléns

Ehhh. Jo. Jag tänkte visa lite provbilder strax men så kom det några andra foton emellan för jag besökte Rajala pro shop och provade kameror och objektiv. Visst kan vardagliga ting som en byggnadsställning vara vackert?

Och på vägen dit fotade jag ett par som solade sig i värmen. Så skönt. Jag brukar inte smygfotografera men här var jag så långt i från att jag vågade.

En spännande staty på Gustav Adolfstorg.

Och lite fontänfoto. Så soligt det var.

Där på torget satt vi i solen och jag åt pasta Carbonara och Fiona drack Latte och mumsade gräddbulle med kokosflingor.

Parmesan. 🙂 Och en stulen stund i solen. För egentligen hade vi båda mycket annat att stå i, och så blev det några få timmar av flykt och bara ha roligt. Vänner liksom. Det bästa.

Sitta på café.

På Åhléns provade jag fina vinterjackan Urban Hiker Jacket som jag först tyckte hade väldigt syntetiskt foder men som kändes underbar att ha på sig. Här i stl 3 och jag upplever den som rymlig i storlek.

Löve it and like it och när man fäller upp hooden blir det en härlig luva som håller tätt mot kylan. Det jag saknar är lite logga, lite armbrodyr…något som skvallrar om att den här jackan är en Odd Molly och inte vad som helst. Den känns liksom väldigt enfärgad om ni förstår. Dock finns den vita lappan längst ner på ena framkanten… men det räcker inte för mig. Vill ha lite färg och en ros eller något liknande.

Fiona provade Anaconda scarf som var underbart mjuk och fin och i hopasydd i en loop liksom. Bara att dra som en åtta över huvudet och sno i hop.

Själv gick jag loss på mössor och vantar och halsdukar och gillade den här med tofs. Och vantarna i lovely knitmönster har numera fodring av fleece som gör det säkert lite varmare och mindre sticksigt.

Snyggodonnan Fiona i blå täckjacka och mössa. Och vi båda fanns oss gilla den bläckblå färgen. Jag som är ett lingon? 🙂

Yo. 🙂

Kramar och trevlig helg!♥

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *