Trädgården

Bara lite bilder från en med allvarlig fotoklåda

Jag borde fixat en dagens outfit men icke. Mest regnkappa då. 🙂 Men här kommer ett gäng bilder i stället. Tagna vid tre olika tillfällen minst och med tre olika objektiv. Jag har lite svårt själv att veta vilket som är vilket. Fast det här är nog mitt billiga Tamron 70-300 mm.

Det är bara så himla roligt att kunna hålla i kameran igen utan att det gör ont i handen och armen. Hurra! Jag har massor att ta igen. Massor.

Bzzzz?

Det här är taget med 35 mm f1.8. Sent på kvällen när det är ganska mörkt ute.

Egentligen är jag helt objektivförvirrad. Jag gillar inte när det är för suddig bakgrund och för kort skärpdjup men jag gillar att kunna ta bilder i svagt ljus och stor bländare. Hm? Fast egentligen spelar det inte så stor med det tekniska…bara man lär sig sina grejor bra.

50mm f1.4 och pelargonen heter Edvin. 🙂

Och så lite rost. Lite vacker rödbrun rost med stänk av blått.

Rost är så vackert i trädgården.

Det ser nästan ut som den lever, eller hur?

Ja, veckan rullar på och jag har varit på sjukgymnastik i dag. Armen tar sig minsann och det går åt rätt håll. Så otroligt skönt och jag är lättad. Nu lite Barnaby här på teven. Kram på er! ♥

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *