Favoriter & Outfits,  Odd Molly

Dagens outfit fast på kvällen

dagens

Hej! Jag tänkte försöka att ta en outfitbild på kvällen i stället. Innan jag hinner slita av mig kläderna och hoppa i mysisar. Känns ju lite lagom fånigt egentligen, det här eviga dokumenterandet. Samtidigt är det så kul att gå tillbaka och titta vad jag haft på mig. Odd Mollys disobedient jacket och en tischa från Kappahl, halsband icon och skorna är Sauve.

dagens2

Här är jag lite beklämd för jag har precis hojtat på en granne som stod på sin balkong och hon hade också brutit armen stackaren. Inte så långt ifrån där jag stod på näsan faktiskt. Ni ser plattorna här brevid mig….farliga grejor när de ligger på snedden.

Nu blir det ett träningspass här hemma, jag shapeappar i min iphone och kör på. Det går inte så värst bra i dag med ett whopper meal om man säger så. Men kalorier ska brännas så jag ser konsekvenserna av mitt ätande. Motionsmotivator helt enkelt.

Helt enkelt urtråkigt.

Trevlig kväll!

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *