Menu
Favoriter & Outfits / Odd Molly

Dagens outfit fast på kvällen

dagens

Hej! Jag tänkte försöka att ta en outfitbild på kvällen i stället. Innan jag hinner slita av mig kläderna och hoppa i mysisar. Känns ju lite lagom fånigt egentligen, det här eviga dokumenterandet. Samtidigt är det så kul att gå tillbaka och titta vad jag haft på mig. Odd Mollys disobedient jacket och en tischa från Kappahl, halsband icon och skorna är Sauve.

dagens2

Här är jag lite beklämd för jag har precis hojtat på en granne som stod på sin balkong och hon hade också brutit armen stackaren. Inte så långt ifrån där jag stod på näsan faktiskt. Ni ser plattorna här brevid mig….farliga grejor när de ligger på snedden.

Nu blir det ett träningspass här hemma, jag shapeappar i min iphone och kör på. Det går inte så värst bra i dag med ett whopper meal om man säger så. Men kalorier ska brännas så jag ser konsekvenserna av mitt ätande. Motionsmotivator helt enkelt.

Helt enkelt urtråkigt.

Trevlig kväll!

8 Comments

 • Sahra
  15 augusti, 2013 at 18:27

  Snyggelisnygg kombo

  Reply
  • Lingon
   16 augusti, 2013 at 09:39

   Tackelitack!
   kram

   Reply
 • Hilde
  15 augusti, 2013 at 20:33

  Snygging där! Duktigt att ta tag i träningen. Hos mig finns just den mest i tankerns:D
  Kram

  Reply
  • Lingon
   16 augusti, 2013 at 09:39

   Huuu ja. Vill inte. 🙂
   kram

   Reply
 • Anne
  15 augusti, 2013 at 21:51

  Gör inget att den kommer på kvällen – den är fin ändå!
  Kram å suss gott!
  (Oskat har busat slut på mig men är inte ett dugg trött själv hihi)

  Reply
  • Lingon
   16 augusti, 2013 at 09:40

   Orättvist eller så hade han räknat med det. .)
   kram

   Reply
 • Helen
  16 augusti, 2013 at 11:06

  Äsch Whopper meal gör nytta på andra ställen; i själen till exempel.

  Reply
 • Socker, vanilj och en skvätt grädde
  17 augusti, 2013 at 16:04

  Visst är det kul att gå tillbaka och se vad man ätit, varit och haft på sig.
  Ha en trevlig helg!
  Kram

  Reply

Leave a Reply