Odd Molly

Odd Molly Spring/Summer 2014

Fniss. Japp. Jag är galen och tänker hoppa över hösten och vintern direkt och hoppar fram till nästa vår och sommar.

Eller är det så att jag inte har tid att blogga och har fått lov att visa upp några av Annettes bilder från bloggen Inspire Me Today – Odd Molly. För några dagar sedan var hon på modemässan i Köpenhamn och du kan se hela inlägget här.

Mycket Lady Hippie där… 🙂

Och den härliga motorcykeln….

Tills sist en bild på Annette och Karin. Fina ni är!

Jaaaa, och än så länge är det alltså augusti. Men att se nästa vår och sommar ger hopp. Det kommer alltså en till minst? 🙂 Nej hur lät det där? Från en som ska tvångsträna och arkivera papper och hänga upp en tvätt.

Kramar och trevlig kväll!

17 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *