Lingon om.....

Fjärilar, fjärilar, fjärilar

Hur skulle jag kunna välja?

Bland dessa fina bilder på fjärilar och blommor?

Vackra och märkliga djur. Så lätta och flyktiga och ändå så envetna och koncentrerade i sin jakt på nektar. Busssy buuzzz….

Jag tror jag har haft den finaste sommaren på evigheter? Trots tre veckor med gips som liksom försvann för mig så har jag ändå njutit och nu….nu när jag äntligen kan hålla i kameran något så när så känns det ännu bättre.

Saknar såklart det som redan är gjort på sommaren, vill göra om…får inte ta slut….nedräkningen har börjat….nej…..inte tänka så…..Glass!! Måste äta mera glass. Grilla mera…vara ute…jobba? ? ? Jaaaaaaaaa…….jo.

Och bada. Jag måste bada mera. Och hinna träffa mer kompisar och utflykta.

Mera sommar.

Mer.

Mer.

What? Vad tjatar du om? Jag ska födas, äta, para mig och föda barn och dö på en dag kanske? Hallå????

Eller så övervintrar jag på ett trevligt ställe? 🙂 🙂

Kramar och hälsningar till alla vänner där ute..kända som okända. Tack för att ni kikar in här då och då fastän jag bloggar lite oregelbundet. ♥ Kram♥

26 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *