Lingon om.....

Zzzzzzvärmare som inte hinner med

Hej! Jag måste ju lämna in ett litet livstecken här i bloggen. Tiden räcker inte till för mig alls visst med jobbet och en halvdan arm och så allt det där som jag visst glömt bort under semestern som ska göras längre fram i höst. Pang i huvudet känns det som. 🙂

Allt är bara bra och ikväll blir det kräftskiva utomhus och jag ska minsann ha kameran i högsta hugg hur nu det ska gå utan att äckla ner den med skaldjursslask och salt. Hm?

Mitt i lavendeln är ett underligt djur som jag aldrig sett förut här. En flygande köttbulle som mest ser ut som en kolibri fast utan hummande ljudet. Efter lite googlande och funderande så kom Anne och jag fram till att det var en större dagsvärmare som hittat hit. Allt för några veckor sedan.

Kul med nya djurbekantskaper. Mindre kul är att några förbaskade mördagsniglar har synts till sista kvällarna och jag försöker ta dom så fort jag kan. Hoppas att det går att hålla något så när snigelfritt i mitt paradis. Hoppas….

Nu ska jag leta fram lite kräftpynt i form av servetter och dumstrutar. Får se vad som finns på lagret av bra-att-ha-grejor i garderoben.

ha en underbar fredagkväll!

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *