Menu
Odd Molly / Provningar

Gå bananas i ett provrum

bl

Tillbaka till normal tillvaro alltså. Jobba. Ja, det gick lite sådär idag. Varmt som sjutton i huset och min arm krånglar och gör ont. Ska ringa en sjukgymnast i morgon. Sen så var det ju staden med alla dess möjligheter till shopping och fönsterspanande.

Egentligen var jag ute efter ett par shorts som inte är så oanständigt korta, eller tråkigt för långa utan så där lagom mittemellan men det var inte mycket sommarkläder kvar ute i butikerna.

Så. Provning av ett av Odd Mollys höstplagg som jag är nyfiken på; Firestarter Remix dress i färgen mid indigo stl 3. Mycket fin och rymlig i storlek. Jag skulle gissa på att den är väldigt lik sommarens remix dress i size. Tjock och härlig flannel som känns kraftig och lite lyxig.Och om jag får banna mig själv….alldeles galen att prova när det är 30 grader varmt. Men är man nyfiken så är man. 🙂

bla

Ja, jag bjuder på den. 🙂 När man bara vill räcka ut tungan åt sig själv och ge världen fingret en liten stund i ett svettigt provrum en sen eftermiddag när fötterna värker och staden känns trång och dammig. För att inte tala om ens egen kropp.

Klänningen i dark pink är en storlek större, en fyra och är lite rymligare i armarna för mig men sitter lite väl löst i smockpartiet. Eller så sitter den perfekt. 🙂 Helt klart en klänning som jag kan se mig själv i höst och vinter. Sista bilden är min dagens outfit, i min favoritblus, slip tank och en kjol från HM.

Phuiiiiiii. Det var måndagen det. En ganska bra dag egentligen men jag är inte helt i form. Tur det finns fler dagar att göra storverk på.

Trevlig kväll!

20 Comments

 • Helena
  5 augusti, 2013 at 21:26

  Vilken prestation! Att ge sig in i ett provrum mitt i sommarvärmen. Kul att få se lite bilder på den nya långa remixen. Jag kan definitivt se dig i den i höst! Dark pink blir perfekt 🙂
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   5 augusti, 2013 at 21:32

   Visst är den fin? Men det är konstigt nog den blå som är min absoluta favorit.
   kramar

   Reply
 • Hilde
  5 augusti, 2013 at 21:36

  Ja det var inte alls illa och gå genom en provning i sommarvärmen. Snyggt med blått tycker jag..
  Kram

  Reply
  • Lingon
   6 augusti, 2013 at 20:04

   Gillar blått här.. 🙂
   kram

   Reply
 • solid
  5 augusti, 2013 at 22:10

  Den blå har hamnat här och det känns som om hösten är räddat och du passar galant i klänningarna.
  Fin dagens förresten och kramar

  Reply
  • Lingon
   6 augusti, 2013 at 20:04

   Den vill jag gärna se dig i. 🙂 Så himla fin.
   kramar

   Reply
 • Fiona
  5 augusti, 2013 at 23:04

  Bra jobbat i sommarhettan:)
  Fina saker du provat och jag gissar på Åhlenscity!
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   6 augusti, 2013 at 20:05

   Absolut Åhléns.
   kram

   Reply
 • Sahra
  5 augusti, 2013 at 23:13

  Jag gillar dark pink. Jättefin på dig.

  Reply
  • Lingon
   6 augusti, 2013 at 20:05

   Tack sötis.
   kram

   Reply
 • Flipfloppan
  5 augusti, 2013 at 23:29

  Gillar även jag den blå. blått är flott fast råååååsa är ju ändå alltid rosa. Din dagens blus ligger på min önskelista.. Klem

  Reply
  • Lingon
   6 augusti, 2013 at 20:05

   Och din kortärmade på min.
   Klem

   Reply
 • Anna
  6 augusti, 2013 at 09:49

  Har också provat den jag fick från Deep Fling igår (stl3 i Pink). Tyvärr väldigt trång i ärmarna, fortfarande går de tydligen i vissa plagg tillbaka till trånga över-ärmar. Och eftersom jag inte har så stor byst är den väl rymlig där. Synd på ett så fint plagg! Har numera ofta stl 2 så trodde stl 3 skulle passa bra. Kanske är bra för någon att veta.

  Reply
  • Lingon
   6 augusti, 2013 at 20:06

   Så nesligt… Jag tyckte armvidden är okej när jag provade men ibland blir det ju fel på något plagg?
   Nåja, hoppas att du kan byta till något annat roligt. 🙂
   kram

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  6 augusti, 2013 at 10:56

  Så tråkigt att din arm krånglar & värker…Hoppas sjukgymnasten hjäper!
  Riktigt fin är du & jag gillar den cremefärgade mest tror jag 😉

  Ha en fin Tisdag/Kram Annmi

  Reply
  • Lingon
   6 augusti, 2013 at 20:07

   Tack snälla, ja jag måste ringa i morgon. Behöver nog stretcha ut lite ordentligt.
   Kramar och trevlig kväll

   Reply
 • Pernilla
  6 augusti, 2013 at 19:06

  Verkligen fina! Speciellt den röda 🙂

  Reply
  • Lingon
   6 augusti, 2013 at 20:08

   Tack!
   kram och må så gott

   Reply
 • Anne
  6 augusti, 2013 at 20:46

  Hahaha du e för söt – prova i den där värmen 🙂 Jag tar av mig allt när jag kommer hem och skiter i att jag har viss insyn från grannar 😉
  Tusen kramar

  Reply
  • Lingon
   6 augusti, 2013 at 21:41

   <3

   Reply

Leave a Reply