Odd Molly,  Provningar

Gå bananas i ett provrum

bl

Tillbaka till normal tillvaro alltså. Jobba. Ja, det gick lite sådär idag. Varmt som sjutton i huset och min arm krånglar och gör ont. Ska ringa en sjukgymnast i morgon. Sen så var det ju staden med alla dess möjligheter till shopping och fönsterspanande.

Egentligen var jag ute efter ett par shorts som inte är så oanständigt korta, eller tråkigt för långa utan så där lagom mittemellan men det var inte mycket sommarkläder kvar ute i butikerna.

Så. Provning av ett av Odd Mollys höstplagg som jag är nyfiken på; Firestarter Remix dress i färgen mid indigo stl 3. Mycket fin och rymlig i storlek. Jag skulle gissa på att den är väldigt lik sommarens remix dress i size. Tjock och härlig flannel som känns kraftig och lite lyxig.Och om jag får banna mig själv….alldeles galen att prova när det är 30 grader varmt. Men är man nyfiken så är man. 🙂

bla

Ja, jag bjuder på den. 🙂 När man bara vill räcka ut tungan åt sig själv och ge världen fingret en liten stund i ett svettigt provrum en sen eftermiddag när fötterna värker och staden känns trång och dammig. För att inte tala om ens egen kropp.

Klänningen i dark pink är en storlek större, en fyra och är lite rymligare i armarna för mig men sitter lite väl löst i smockpartiet. Eller så sitter den perfekt. 🙂 Helt klart en klänning som jag kan se mig själv i höst och vinter. Sista bilden är min dagens outfit, i min favoritblus, slip tank och en kjol från HM.

Phuiiiiiii. Det var måndagen det. En ganska bra dag egentligen men jag är inte helt i form. Tur det finns fler dagar att göra storverk på.

Trevlig kväll!

20 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *