Katter

Frasse – ett porträtt av en katt och mååååndag

Frasse katt myser i solen. Och jag kallar henne Frasse katt för det passar så bra. Vi har ju diskuterat om det är en hona eller hane och jag har själv växlat fram och tillbaka till att nu tro att hon är en hon. Om man nu dömer efter gårdagens lite lösaktigt utbjudande beteende som inte fick vara med i bild. 🙂

Hon kommer och hälsar på mig ett par gånger om dagen och njuter av kattmyntan.

Mnjååååååååå…..

Life is…..

…..gooood.

????!

Ja det kunde vara jag med den uppsynen. Måndag? Jobbekläder? Matlåda? Handväska? Var är grejorna?

På något konstigt sätt har jag lyckats gå upp i tid och är mer än redo att bli yrkeskvinna igen. Hur gick det till undrar jag? I ren skräck eller längtar jag tillbaka till rutiner och vardag lite…lite.

Fast såklart vill jag vara mer ledig, och slapp och klockfri. Även om jag kan hoppa över kattmyntan och håller mig till kaffe.

Aoooooowwwww.

Vaddå? Jag leker ju bara….

Hej och ha en fin dag hälsar Frasse och Lingon.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *