Lingon om.....

Big day

bild

Vilket Ljuvligt sommarväder! Jag njuter på i värmen och önskar att solen fortsätter att skina hur länge som helst. Idag ska jag på röntgen och omgipsning så det är en stor dag.. Kanske jag t o m slipper gips och kan hoppas på ett fiffigt avtagbart bandage. Ty det är varmt, oj så varmt.

Njut av solen och bada lite för mig också idag, kramar L

No Comments

 • Natascha

  Din stackare, att du skulle gå och bryta armen mitt i sommaren och under semestern. Hoppas verkligen att du blir av med gipset.
  Själv har jag precis kommit fram till San Francisco och här är det inga sommartemperaturer, det var runt 17 grader i går kväll. Något chockartat för kroppen då det var 35 i NY. Det får bli att köpa en varm tröja, har nästan bara sommarkläder med mig 🙂 Kram

 • Tina

  Hej Lingon!
  Jag hade också gips nyligen och vet hur otympliga livets praktikaliteter blir.
  Fick tips av en snäll dam om något som heter Seal Tight – som en ’jätteplasthandske’ med ’tättslutande’ gummiring. Som förenklade allt från duschning till, faktiskt, att stötta saker och ting vid matlagning. http://www.twim.se/html/seal-tight.html

  Jag skulle kunna lämna den till Rosen så att hon får skicka den till dig. Mitt försäkringsbolag betalade den åt mig och jag tycker det vore bra om den kom till användning mera då den är som i nyskick. Jag vann ett par Odd Molly vantar av Rosen i vintras så även om vi inte känner varandra så vet hon att jag är på riktigt med en adress inte så långt från henne. Kan cykla förbi hennes gata på min väg hem från jobbet i morgon eller senare i veckan om du vill ha den.

  • Lingon

   Tack snälla Tina! Vad fint att du tänkte på mig så jag blir rörd. Jag klarar mig rättså bra nu ändå och hoppas att bli av med gipset om en vecka. hoppas..:-)
   Massa kramar och hälsningar till dig!
   Lingon

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *