Lingon om.....

Booooooooooring

boring

Ja. 🙂 Jag har ju sagt det förut tror jag att ska man gnälla kan man lika gärna göra det ordentligt. 28 grader varmt ute och inte ett moln på himlen. Jag vill baaaaaaaaaaaaada. I haaaaaaaaaaaaavet. Istället sitter jag inne de hetaste timmarna och försöker hålla svullna fingrar under kontroll. Booooooooooooooooo. Gnäääääääääääääääääll.

Tio dagar gips till, sen får vi se. Duschproblemet är löst, lite hysfat iallafall med en arm upphängd i taket. Nej ni vill inte veta. 🙂

Det finns trots allt många fina sommarminnen och här är en bild från Flippis Paradisfest, fotografen är Tigern. Vi lekte lite med motljus där en stund när solen var på upphällningen.

Jag saknar att blogga och ska försöka komma igång lite mer. Min dagbok ju? Det tar bara så lång tid att skriva text. Oj? Jag var visst inte färdiggnälld?? Det kom ett extra pip. 🙂

Må så gott och vi hörs kanske lite senare ikväll. Jag ska visa min nyplanterade rabatt hoppas jag.

No Comments

 • Hilde

  Klart du får gnälla, det är ju skittråkigt med gips och speciellt nu när vädret är så bra. Tur du fått löst dusch grejen 😀
  Kram

 • Helena

  Fy så trist! Det är klart att du ska gnälla! Skittrist när det är så varmt!
  Hoppas du får några härliga sommardagar när gipset är borta!!!
  Kramar

 • Anne

  Jag tycker faktiskt väldigt synd om dig och så klart måste ni ha värsta värmen just nu. Jag fryser ju här uppe och det känns lite orättvist. Önskar jag vore där och kunde hjälpa dig att plantera! Det vore härligt med lite rabattbilder om du orkar.
  Tusen kramar <3

 • Titti

  Minns hur jag kämpade med att skriva med vänster hand….inte på dator utan ”som vanligt”…hoppas du snart blir av med gipset.
  Kram Titti

 • Fiona

  Dumma jäkla hål som du trillade i och sketna gips som inte tål bad… Klart du ska gnälla!
  Du kanske kan springa lite i vattenspridaren med en plastpåse på armen?!
  Tänker på dig, kramar!

 • Vikkan

  Gnäll på du, man får gnälla när det är befogat. 😉

  Men imorgon är det bara 9 dagar kvar med gips, inte sant? Dagarna går fort ska du se och snart kan du befria armen och springa ut i havet för ett dopp!

  Kram Vikkan

 • Annelie

  Klart du får gnälla av dig! Det ÄR synd om dig som får gipsad i heta sommarvärmen! Nu får du börja räkna neråt.. Hoppas dagen blir hyfsad ändå!
  Kram,
  Annelie

 • Flipfloppan

  Usch ja, tråkigt är det, tur att det är vänster iaf. Bra idé från Fiona ju! Jag badar i spridaren ibland, det är härligt! Ha en fin dag i alla fall, Klem

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *