Menu
Trädgården

Släpp dårarna loss

Godkvällsprall!

Min ena granne lurade ut mig på kvällspromenad och jag passade på att be henne fotografera mig. Bra deal! Jobbeveckan rullar på och jag är stel som en pinne och trött så det var perfekt att ut och gå och vi provade appen couch to 5k och varvade gång med jogging. Inte så farligt jobbigt som jag trott mer än att vi fick akta oss för alla sniglar som var ute på promenad de också. Slemmiga små kryp de där..

Trädgårdsporren fortsätter. 🙂 Pionerna har tippat i regnet men åhåhåhåh så fina de är.

Det var här grannen hittade mig i kväll, jag stod och stirrade i trädgården och ville inte gå in. Midsommarkvällar..

Lupin

da Rose

Vad mer? Jo en smula överfallen av reaerbjudanden och butiker som ropar på en på stan. Svårt att stå emot så jag försöker med att blunda och snabbt deleta reklammail. Det går inte så bra det där. 🙂 Nåja…

Nu en snabb bloggenad och sen är det JB som gäller. Trevlig kväll!

6 Comments

 • Lina
  13 juni, 2013 at 21:35

  Underbara bilder av underbara blommor! Du är verkligen duktig på att få blommorna på bild 🙂

  Du påminner mig om att favoritkoftan behöver komma ut på promenad…

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   13 juni, 2013 at 22:06

   Tack snälla,
   kram!

   Reply
 • Channal
  13 juni, 2013 at 22:51

  hallå du härliga kvinna! Ja, nu är det massor av fina reafynd!! Jippi!!

  1000-tack för din omtanke ang min dotters falltrauma.

  KRAM❤ Anna

  Reply
 • Fiona
  13 juni, 2013 at 23:07

  Så skönt väder för en ”dårrunda” och flitig är du:)
  Jag var också ute på en runda och halkade nog på några sniglar som var ute och gick….
  Kramar

  Reply
 • Vikkan
  14 juni, 2013 at 00:25

  Överfallen av reareklam, jo det kan jag hålla med om. Har tappat räkningen på antal mail jag raderat idag med olika ”bra” reaerbjudanden. Jag blundar hårt för här ska då inget köpas…jag är mätt på OM och andra klädmärken för tillfället. Försöker sälja av en massa barnkläder som blivit urvuxet eller som jag/barnen tröttnat på istället.

  Fina blomsterbilder som vanligt! Du är så duktig! <3

  Kram Vikkan

  Reply
 • Anne
  14 juni, 2013 at 12:01

  Ja den här dåren ska absolut släppas loss 🙂
  Kramar

  Reply

Leave a Reply