Lingon om.....

Aningens pischhhhigt

20130614-074022.jpgOm det regnar? 🙂 Jag kan inte låta bli att göra en underläpp och protestera. Regnkappa och gummistövlar får vara mina närmsta vänner för dagen och jag är lite låg att arbetsveckan drar sig mot finalen. Visst har det varit intensivt men också så roligt, utmanande och peppande. Så även om det ska bli skönt med en sovmorgon är jag inte där än, först måste jag nog varva ner och kanske till och med malla mig lite i ren stolthet. Fast….det slipper ni höra om här i bloggen. 🙂 🙂 Kort sagt…i love my job.

Hoppas bara vädret klarnar lite, många studenter på tåget som borde få lite sol när de springer ut med mössorna i högsta hugg.

Kramar och ha en fin torr fredag!

10 Comments

 • solid

  Godmorgon, här är det torrt än så länge men regnet hänger där uppe i sina moln så inte vet jag vad det blir om en stund.
  Då ser i alla fall bedårande ut.
  Kram

 • Fiona

  En fin färgklick är du!
  Personligen gör det inte så mycket att regnar men jag började nästan lipa igår när det regnade hela dagen när jag tänkte på alla stackare som tog studenten och inte kunde ha champagnefrukost i solen i stadsparken…
  Kramar

 • Angelin

  Så gøy å høre at du elsker jobben din! Da er du jammen heldig:) Jeg også protesterer mot regnet, men kansje aller mest mot de 12 ynkelige gradene ute. Brrr….. Jaja, sommeren kommer plutselig tilbake!
  klem:)

 • Lotta

  Vad gör det att det regnar när du är så fin? Du lyckas alltid oavsett väder se fantastisk ut. Själv såg jag mer ut som en dränkt katt med elektrifierat päls.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *