Menu
Lingon om.....

Aningens pischhhhigt

20130614-074022.jpgOm det regnar? 🙂 Jag kan inte låta bli att göra en underläpp och protestera. Regnkappa och gummistövlar får vara mina närmsta vänner för dagen och jag är lite låg att arbetsveckan drar sig mot finalen. Visst har det varit intensivt men också så roligt, utmanande och peppande. Så även om det ska bli skönt med en sovmorgon är jag inte där än, först måste jag nog varva ner och kanske till och med malla mig lite i ren stolthet. Fast….det slipper ni höra om här i bloggen. 🙂 🙂 Kort sagt…i love my job.

Hoppas bara vädret klarnar lite, många studenter på tåget som borde få lite sol när de springer ut med mössorna i högsta hugg.

Kramar och ha en fin torr fredag!

10 Comments

 • solid
  14 juni, 2013 at 08:24

  Godmorgon, här är det torrt än så länge men regnet hänger där uppe i sina moln så inte vet jag vad det blir om en stund.
  Då ser i alla fall bedårande ut.
  Kram

  Reply
 • Fiona
  14 juni, 2013 at 08:43

  En fin färgklick är du!
  Personligen gör det inte så mycket att regnar men jag började nästan lipa igår när det regnade hela dagen när jag tänkte på alla stackare som tog studenten och inte kunde ha champagnefrukost i solen i stadsparken…
  Kramar

  Reply
 • Marita
  14 juni, 2013 at 08:56

  Vilken härlig färgklick du är! Man blir glad av att se dej! Det regnar här också – tyvärr… Ha en härlig fredag!

  Reply
 • Anne
  14 juni, 2013 at 12:02

  Du ser för härlig ut 😀
  <3

  Reply
 • Flipfloppan
  14 juni, 2013 at 12:08

  Så dumt, jag klarade mig märkligt nog undan regnet i morse.. Klem och fin dag 🙂

  Reply
 • Hilde
  14 juni, 2013 at 15:09

  Haha vilken härlig min 🙂 Du med den fina regnkappan ljuser nog upp i skitvädret..
  Kram

  Reply
 • Helen
  14 juni, 2013 at 15:43

  Härligt med glad regnkappa.
  Här har det klarnat lagom till systerdotterns studentfest.

  Reply
 • Angelin
  14 juni, 2013 at 19:03

  Så gøy å høre at du elsker jobben din! Da er du jammen heldig:) Jeg også protesterer mot regnet, men kansje aller mest mot de 12 ynkelige gradene ute. Brrr….. Jaja, sommeren kommer plutselig tilbake!
  klem:)

  Reply
 • Lotta
  15 juni, 2013 at 07:42

  Vad gör det att det regnar när du är så fin? Du lyckas alltid oavsett väder se fantastisk ut. Själv såg jag mer ut som en dränkt katt med elektrifierat päls.

  Reply
 • Lingon
  15 juni, 2013 at 13:44

  Tack för alla fina kommentarer.. 🙂 Ni är ju bara för gulliga och jag önskar trevlig helg!
  kram

  Reply

Leave a Reply