Lingon om.....

Tjoflöjt tulpan

Tjo ner i tulpanen. 🙂

Söndagen rasslar på och nu är det dags att ge kroppen en omgång med träning och sen lite hemmaspa. Jag har hört att Hilde gör det varje söndag och tycker att det är en strålande ide. Sen kanske jag kör en lite mindre bloppis i kväll.

Och så har jag haft ett eurekamoment med kameran. Det är alltid roligt att lära sig nya trix. Som att hitta en genväg in till Camera Raw eller inte ha för stor bländare. Det låter ju som jag har världens koll när jag pratar så konstigt, och sanningen är att jag har inte koll alls men älskar att lära mig. Detta ständiga roliga att lära sig nya saker.

Men nu ska jag sluta svamla och klättra upp på crosstrainern.

Trevlig eftermiddag!

6 Comments

 • Linda G

  Fin tulpanbild! Jag kör nog mest hemmaspa i badkaret med bodyscrub och sånt. Skulle behöva en kurs hos Hilde och lära mig sköta nyllet med:) Kör hårt på crosstrainern! Kram

  • Lingon

   20 minuter so far och nu en liten paus. 🙂
   Samma här..jag skulle också behöva en kurs eller iallafall lite nya rutiner.
   kramar och må så gott

 • Helena

  Jag gillar med Hildes söndagsspa-rutin och skulle absolut behöva göra lika. Och duktiga du som tränar på söndagar! Mycket bra! Jag har bara hängt på ett tåg hela dagen och gnällt över en ond rygg…
  Kramar och ha en fin söndagskväll!
  Superfina bilder på dig sittande på soffan!

  • Lingon

   Ja man blir stel av att åka tåg men vilken helg du måste ha haft…:) 🙂
   Kanske en promenad ikväll?
   kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *