Menu
Lingon om.....

Tjoflöjt tulpan

Tjo ner i tulpanen. 🙂

Söndagen rasslar på och nu är det dags att ge kroppen en omgång med träning och sen lite hemmaspa. Jag har hört att Hilde gör det varje söndag och tycker att det är en strålande ide. Sen kanske jag kör en lite mindre bloppis i kväll.

Och så har jag haft ett eurekamoment med kameran. Det är alltid roligt att lära sig nya trix. Som att hitta en genväg in till Camera Raw eller inte ha för stor bländare. Det låter ju som jag har världens koll när jag pratar så konstigt, och sanningen är att jag har inte koll alls men älskar att lära mig. Detta ständiga roliga att lära sig nya saker.

Men nu ska jag sluta svamla och klättra upp på crosstrainern.

Trevlig eftermiddag!

6 Comments

 • Linda G
  12 maj, 2013 at 16:24

  Fin tulpanbild! Jag kör nog mest hemmaspa i badkaret med bodyscrub och sånt. Skulle behöva en kurs hos Hilde och lära mig sköta nyllet med:) Kör hårt på crosstrainern! Kram

  Reply
  • Lingon
   12 maj, 2013 at 16:42

   20 minuter so far och nu en liten paus. 🙂
   Samma här..jag skulle också behöva en kurs eller iallafall lite nya rutiner.
   kramar och må så gott

   Reply
 • Helena
  12 maj, 2013 at 16:57

  Jag gillar med Hildes söndagsspa-rutin och skulle absolut behöva göra lika. Och duktiga du som tränar på söndagar! Mycket bra! Jag har bara hängt på ett tåg hela dagen och gnällt över en ond rygg…
  Kramar och ha en fin söndagskväll!
  Superfina bilder på dig sittande på soffan!

  Reply
  • Lingon
   12 maj, 2013 at 17:05

   Ja man blir stel av att åka tåg men vilken helg du måste ha haft…:) 🙂
   Kanske en promenad ikväll?
   kramar

   Reply
 • Hilde
  12 maj, 2013 at 19:41

  Ja, mer hemmaspa åt folket! Det är så skönt att känna sig som ny åtminstone en gång i veckan 😀 Kör på bara!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   12 maj, 2013 at 20:28

   Jag har duschat!! 🙂
   kram

   Reply

Leave a Reply