Lingon om.....

Söndagsnöje

God Förmiddag!

Jag är vaken och har solat en stund på min frukostbänk. Ett av de simplaste och bästa nöjen som jag tänker göra så ofta som möjligt.

Klänningen är en ljust syrénlila skapelse från KappAhl och hatten från Spanien.

Jag själv ser mest ut som en yrvaken tant och det är ju alldeles sant. 🙂

Life i good!

Närmast ska jag sy i hop en klänning, Superian dress som ska få knapparna på plats och sen vet jag inte riktigt än vad dagen bjuder på. Kanske mera foto, kanske en tur till något blått eller så kanske jag målar färdigt trappan. Ett spritt spann av aktiviteter att välja mellan. Sa någon träningspass? Ja. Kanske det med.

ha en fin fin söndag, kramar L

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *