Lingon om.....

Blått, soligt och nu jäklar anamma..

IMG_8448

Så här fint var det i söndags i Stockholmia och det är ännu bättre och varmare i Skåne. Så nu ska jag ut och gå en lång runda. Hejdå datorrumpa, stiffnacke och fotsnooze. Våren. Här kommer jag!

Öh. Det där satt långt inne att skriva. 🙂 Vi ses lite senare…

2 Comments

 • Hilde

  Haha, vad du är i bloggartagen i dag, jag har missat massor. Men nu är det slut på datorrumpa i detta huset med. Här blir det 6-8 km promenad med lite lätt löpande då och då i alla fall 3ggr per vecka. Om det finns något bra recept för det där med springadet vet jag tyvärr inte. Heja oss!
  Kram

  • Lingon

   Det är ju jättebra Hilde!
   Jag gissar att jag bloggar på för veckan känns lite tom jämfört med förra. 🙂
   Kramar i massor

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *