Lingon om.....

Snyggobrudar, sol och blivande joggare?

IMG_2289

Dåren jag själv, LindaG och lövely Peggy som jag tyvärr inte hann prata så mycket med i helgen. Här har vi precis kommit ur OMbutiken på Humlegårdsgatan och tar lite luft.

IMG_2142b

Och en favoritbild! 🙂 Flippis har tagit båda dessa och den här nedersta är jag jätteglad för. Jag kikar fram mellan Mollie och Pernilla och hur många mollysar är det där i bilden egentligen?

Själv har jag tagit lite för många bilder och lider av fotostockning. 🙂 Men det kommer att reda till sig och kvällen ska ägnas åt våra fina stassbilder från lördagen och så ska jag gå ut en runda i skogen. Några små funderingar närs om att jag ska bli en joggare och till att börja med får jag promenera raskt. Gymmet vill jag inte gå till just nu och stretch och styrkeövningar kan jag lika gärna göra hemma.

Solen skiner här nu, luften är torr och det börjar lukta aningens vår? Jo, har någon en kom-igång-att-jogga-guide? Jag försökte googla med hittade inte något vettigt. Tänker mig ett veckoschema med gå några minuter, jogga en minut och så lägger man på efter hand. Maila eller länka i kommentarsfältet om du har något bra.

Trevlig kväll!

23 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *