Menu
Lingon om.....

Snyggobrudar, sol och blivande joggare?

IMG_2289

Dåren jag själv, LindaG och lövely Peggy som jag tyvärr inte hann prata så mycket med i helgen. Här har vi precis kommit ur OMbutiken på Humlegårdsgatan och tar lite luft.

IMG_2142b

Och en favoritbild! 🙂 Flippis har tagit båda dessa och den här nedersta är jag jätteglad för. Jag kikar fram mellan Mollie och Pernilla och hur många mollysar är det där i bilden egentligen?

Själv har jag tagit lite för många bilder och lider av fotostockning. 🙂 Men det kommer att reda till sig och kvällen ska ägnas åt våra fina stassbilder från lördagen och så ska jag gå ut en runda i skogen. Några små funderingar närs om att jag ska bli en joggare och till att börja med får jag promenera raskt. Gymmet vill jag inte gå till just nu och stretch och styrkeövningar kan jag lika gärna göra hemma.

Solen skiner här nu, luften är torr och det börjar lukta aningens vår? Jo, har någon en kom-igång-att-jogga-guide? Jag försökte googla med hittade inte något vettigt. Tänker mig ett veckoschema med gå några minuter, jogga en minut och så lägger man på efter hand. Maila eller länka i kommentarsfältet om du har något bra.

Trevlig kväll!

23 Comments

 • Peggy
  16 april, 2013 at 16:07

  Ja jösses vilken min jag gör, därför gillar jag inte att vara med på bild men ibland får man gilla läget bara 🙂 ja det var synd att vi inte hann prata särskilt mycket, men det kanske blir fler tillfällen 🙂
  Kramar!

  Reply
  • Lingon
   16 april, 2013 at 16:11

   Oj, jag tänkte inte så långt. Jag ser bara en glad fin tjej. 🙂 hojta till om du vill att jag tar bort bilden.
   Kramar!

   Reply
   • Peggy
    16 april, 2013 at 16:37

    Nej då ingen fara 🙂 den får gärna sitta kvar 🙂
    Kramar!

    Reply
    • Lingon
     16 april, 2013 at 18:50

     Vad bra! Och du är fin.<3

     Reply
     • Peggy
      16 april, 2013 at 19:22

      Tack söta <3

 • Lise-Lott
  16 april, 2013 at 16:13

  Dom här har jag inspirerats av och det har gått jättebra, nu tycker jag till och med att det är roligt. Konstigt, förr sprang jag bara om jag hade bråttom!
  http://allakantrana.se/
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan/

  Reply
  • Lingon
   16 april, 2013 at 16:23

   Tusen tack!

   🙂

   Reply
 • Mia
  16 april, 2013 at 16:28

  Ni är ett gäng grymma snyggos helt enkelt:-D Kram och hoppas ni hade en toppenhelg!

  Reply
  • Lingon
   16 april, 2013 at 18:51

   Detsamma till dig! Du var ju också i hålan hörde jag. 🙂 I en blogg i min lista..
   kramar

   Reply
   • Linda G
    16 april, 2013 at 20:28

    Och vart tog du vägen?! Kunde gott ha förgyllt tillvaron för oss en stund! Kram

    Reply
 • Titti
  16 april, 2013 at 17:00

  Vilka underbara bilder!!! Ögonblicket är fångat!
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   16 april, 2013 at 18:52

   Visst är den fin? Ja båda bilderna så klart.
   kramar

   Reply
 • Natascha
  16 april, 2013 at 17:39

  Härliga bilder, speciellt den som du kikar fram.

  För ett tag sedan fick jag tips från en jobbarkompis om en tränings app: RunKeeper heter den. Jag har inte själv testat den, men hon var tydligen nöjd. Tror den finns som både gratis-och köpversion. Kram

  Reply
  • Lingon
   16 april, 2013 at 18:53

   Jag har den och den är rolig. Testa! 🙂
   Nu ska jag ut om fem minuter…
   kramar och trevlig kväll

   Reply
 • Peggy
  16 april, 2013 at 17:39

  Jag har oxå börjat ”lära mig” att löpa 🙂 började med att gå raska promenader och varvade med någon minuts löpning för att känna lite på det. Rätt jobbigt i början men det blir bättre och bättre. Har ökat ”springintervallerna” och nu efter ett tag börjar det kännas rätt bra 🙂 har iofs långt kvar tills jag kan löpa 5 km utan att stanna men jag tänker inge ge mig 🙂 Lycka till!!
  Kramar!

  Reply
  • Lingon
   16 april, 2013 at 18:54

   Det är tufft att ta sig framåt men jag längtar efter den där känslan. Du är ju redan där? 🙂
   Jag hittade det här, fem km på tolv veckor. Ska kolla om det är nåt för mig.
   Kramar och trevlig kväll, och tack för peppet
   L

   Reply
 • Pernilla
  16 april, 2013 at 19:14

  Jättefina bilder och super kul att träffas. Hoppas på snart återseende. Kramar

  Reply
 • Katarina
  16 april, 2013 at 20:09

  Underbart, bästa tittut-bilden på dig! Kram

  Reply
 • Helena
  16 april, 2013 at 20:23

  Härliga tjejer! Och jag gillar med tittut-bilden extra mycket! Så gullig 🙂
  Kramar

  Reply
 • Linda G
  16 april, 2013 at 20:27

  Fina bilder som man blir glad av! Löpning ska jag inte uttala mig om alls. Skulle möjligen springa om det gällde livet, inte annars;) Kram

  Reply
 • Malin N
  17 april, 2013 at 09:08

  Hej.
  Jag har precis börjat ”springa” och jag använder en app från DoubleRun (Android) c25k – couch to 5 km, alltså för soffpotatisar som mig 🙂 En superapp som, om man vill, säger till när man ska springa och när man ska gå. Jag är på vecka 3 nu och det fungerar superbra.
  Har du en iPhone så finns en motsvarande app hos http://www.active.com/mobile/c25k

  Lycka till 🙂
  Malin

  Reply
  • Lingon
   17 april, 2013 at 10:30

   Jisses, det låter superbra det. 🙂 Ska genast ladda hem till min lur.
   Tusen tack Malin,
   Kramar L

   Reply
 • Helena
  17 april, 2013 at 11:24

  Jag vill så gärna se ännu fler bilder från er fantastiska träff. Nästa gång ska jag med.

  Reply

Leave a Reply