Lingon om.....

Dagens jobbstass

20130401-094656.jpgMen först ett tack för alla varma fina kommentarer i förra inlägget! Livet är så fyllt av både det ena och det andra visst?
Idag jobbar jag och ger mig iväg ut till en dag som är än mer solig än föregående. I min hand en påse med flyttmollysar som ska till posten och det ser ut som nästan all snö smält bort.

20130401-095159.jpgDagens klänning är crochet frill dress som jag försökt att bleka ur. Inte helt lätt får jag konstatera efter mer än en liter klorin och remol men å andra sidan har jag inte nån koll på textilfärger alls. Kanske bleker jag den mera eller färgar ljust grå? Vi får se…Kul att återanvända kläder som jag tröttnat på iallafall.

20130401-095608.jpgVirktanten har kommit ut ur garderoben och häromkvällen ville jag prova virka foresome tank, här är en liten provbit. Kanske jag skulle virka en kjol? Knälång med volang? 🙂

Och såklart…Supergrattis till Anne och Karen som fyller år idag! Hurra, hurra, hurra!!!!! You april’s fools!

Ha en underbar annandag påsk så hörs vi lite senare!
Kramar L

8 Comments

 • Helen

  När det gäller våren så är den på väg har säkra källor meddelat. Delar med mig av en kompis Facebookstatus (Hanna är hennes dotter)

  ”Varit norrut och fått lite vårkänsla. Nu hem till vinterland igen men känner mig ganska lugn eftersom Jesus (!!??) gett Hanna en uppenbarelse att våren är här om 29 dagar :-)”

 • Memelie

  Läste ditt förra inlägg först nu. Du sätter så bra ord på hur det känns när någon fattas en. Att man faktiskt kan sitta och skratta åt något vansinnigt roligt minne samtidigt som tårarna rinner av saknaden. Och att livet på nåt märkligt vänster rullar vidare och det blir vardag och jobb igen.

  Hoppas du får en lika fin dag som din tröja/klänning. Ni såg väldigt vårfräscha ut tillsammans.

  Kramar!!!

 • Fiona

  Gillar dina färgprojekt skarpt:) Och det där virkade skulle helt klart kunna bli en supersnygg och användbar kjol.
  Ha en fin dag trots jobb och njut av solen om du kan!
  Kramar

 • Anne

  Som vanligt helt imponerad av din fingerfärdighet – ja du ska virka en knälång kjol med volang tycker jag. Skrattar fortfarande då och då när jag tänker på turbanen – du är bäst
  <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *