Lingon om.....,  speciella inlägg

En dag i solen & saknad

Lärkträdet

Vilken solig dag det har varit? 🙂 Jag tror att jag varit ute en fem timmar sammanlagt idag allt från morgonkaffe till eftermiddagshäng med storebror och familjen.

Vill ni med på skogspromenad?

Det börjar lukta lite vår i skogen och fåglarna sjunger massor. Idag är det vindstilla så det susar inte så mycket utan är ganska tyst och skönt. Och allting badar i sol.

Det här är min morfars gamla stig….

Blåbärsris.

..och granris..

….och en himla massa kottar överallt.

Lingonris! 🙂

Och en för stunden lite ledsen Lingonberrie.

Det är precis fyra år sen min mamma gick bort och jag saknar henne såklart. Hon var världens bästa och roligaste människa som aldrig kunde hålla tyst utan jag fick sår i öronen och träden tappade nästan barken av hennes pladder när vi gick här på stigen tillsammans. Klart hon fattas.

Samtidigt så är hon här någonstans…..

 

En båt och en vit isskiva.

Och massor med ljus!

Det var lite av min dag det.

Jag tycker det känns bra att få visa lite sorg och saknad. Hoppas det inte skrämmer bort någon. Det är en del av livet och att göra det här inlägget och se de vackra träden och ljuset känns bra. Det känns mycket bra faktiskt. För livet är underbart även om det river lite på en ibland. Och de fina människor vi mist kan gott saknas lite då och då. Med hugg i hjärtat eller med ett stort brett leende.

Massa kramar och trevlig kväll!

No Comments

 • Hilde

  Klart att det inte skrämmer någon att visa känslor, eller jag hoppas inte det det..
  Många kramar till dig fina, hon finns där runt dig <3

 • Titti

  Klart vi ska sakna de som inte finns här med oss längre……min älskade pappa är så saknad varje dag.
  Kram Titti

 • Helena

  Det skrämmer inte mig! I går kväll slog sorgen efter pappa till igen, började gråta utan synbar anledning. Han gick bort för drygt fyra år sedan och oftast tänker jag på honom med glädje och saknad, men utan tårar. I går blev jag bara så ledsen. Fina pappa, så älskad och så saknad!
  Jag har full förståelse för dina tankar.
  Kramar till dig!

 • Angelin

  Å så vakkert Lingon! For en nydelig måte å se livet på. Jeg er lei meg for at du har mistet din mamma.
  Stor klem til deg, min bloggvenn:)

 • Anne

  Nej du skräms verkligen inte. Jag tycker att inlägget är väldigt fint och du har ju helt rätt. Man måste få sakna då och då och jag känner just nu att pappa fattas mig alldeles väldigt……….alldeles väldigt faktiskt…..
  Stor kram <3<3<3

 • Lingon

  Kramar och rosor till er alla!

  Saknad är ju vackert också. Och att dela den lite med er i kväll gjorde mig mer hel. Tomheten krympte.

  Ha en fortsatt fin Påskhelg,

  Kramar L

 • Linda G

  Klart att man måste få vara lite ledsen i bland. Så ser ju livet ut, både glädje och sorg. Vore det bara gulligull och plutteplutt och lycka skulle jag tappa intresset rätt fort. Det luktar mest fejk……
  Jag kan känna den där saknaden jag med emellanåt efter morfar. Som ändå varit borta i 21 år…..Kram<3

 • solid

  Hej!
  Vemodssaknad och vemodsglädje över en mamma, klart att du inte skräms. Livet är så mycket både och.
  Kramar från Eva

 • Emschen

  Att visa sorg och att känna sorg är en del av livet. Hur mycket vi än saknar de våra som fattas oss så brukar jag säga att vi borde vända på det och istället känna glädje över att vi har människor att sakna för det betyder att vi har människor som berört vårt hjärta.
  Kram på dig och ta varje dag som den kommer.
  Jag kan inte på något sätt säga att jag förstår hur det är för än har jag inte mist en förälder, tack och lov.
  Fortsatt glad påsk!
  Kram

 • Katinka

  Klart sorgen måste få finnas! Kan inte ens föreställa mig hur det är att förlora en förälder. Jag vet bara hur det var att förlora min hund och det är den största sorgen jag någonsin känt. Det hjälper att prata om det så kram till dig!

 • Karen

  Your sadness is natural and honest; both very fine qualities that your Mother must have instilled in you. Our loved ones live on in our hearts. Sometimes those hearts ache and sometimes they are bursting with love and fond memories.
  Sending giant hugs your way,
  Karen XOXO

 • Natascha

  Tycker du minns din mamma väldigt vackert! Och det är ju klart att du ska få skriva om din saknad och sorg, det är ju en del av livet. Ytliga bloggar utan en minsta gnutta av personlighet tappar jag ganska fort intresset för. Tack för att du delar med dig av din fina promenad idag! Kram

 • Maja

  Kärlek i vacker, i alla former. Om skulle inte människor få göra spår där de en gång vandrat så vore det oerhört torftigt. De som gått före oss finns kvar i minnen, i hjärtat o i kroppen. Det är fint tycker jag.
  Kram!

 • Katarina

  Fantastiska bilder! Du är så duktig på att fota:) Livet är fullt av ALLT så även sorg, självklart måste man få utrycka även sorg. Kram på dig

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Saknaden försvinner aldrig ( min pappa dog för 20 år sedan) men den saknade finns runt oss i ens hjärta❤
  Ha en fin solig dag!
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *