Menu
Lingon om..... / speciella inlägg

En dag i solen & saknad

Lärkträdet

Vilken solig dag det har varit? 🙂 Jag tror att jag varit ute en fem timmar sammanlagt idag allt från morgonkaffe till eftermiddagshäng med storebror och familjen.

Vill ni med på skogspromenad?

Det börjar lukta lite vår i skogen och fåglarna sjunger massor. Idag är det vindstilla så det susar inte så mycket utan är ganska tyst och skönt. Och allting badar i sol.

Det här är min morfars gamla stig….

Blåbärsris.

..och granris..

….och en himla massa kottar överallt.

Lingonris! 🙂

Och en för stunden lite ledsen Lingonberrie.

Det är precis fyra år sen min mamma gick bort och jag saknar henne såklart. Hon var världens bästa och roligaste människa som aldrig kunde hålla tyst utan jag fick sår i öronen och träden tappade nästan barken av hennes pladder när vi gick här på stigen tillsammans. Klart hon fattas.

Samtidigt så är hon här någonstans…..

 

En båt och en vit isskiva.

Och massor med ljus!

Det var lite av min dag det.

Jag tycker det känns bra att få visa lite sorg och saknad. Hoppas det inte skrämmer bort någon. Det är en del av livet och att göra det här inlägget och se de vackra träden och ljuset känns bra. Det känns mycket bra faktiskt. För livet är underbart även om det river lite på en ibland. Och de fina människor vi mist kan gott saknas lite då och då. Med hugg i hjärtat eller med ett stort brett leende.

Massa kramar och trevlig kväll!

No Comments

 • Doktor Molly
  31 mars, 2013 at 21:23

  Mammor får inte dö….. Stora kramar till dig. Hon lever i och runt dig.

  Reply
 • Hilde
  31 mars, 2013 at 21:47

  Klart att det inte skrämmer någon att visa känslor, eller jag hoppas inte det det..
  Många kramar till dig fina, hon finns där runt dig <3

  Reply
 • Titti
  31 mars, 2013 at 21:50

  Klart vi ska sakna de som inte finns här med oss längre……min älskade pappa är så saknad varje dag.
  Kram Titti

  Reply
 • Jeanette
  31 mars, 2013 at 21:52

  Vad jag känner igen mig i det du skriver. Saknar min pappa något oerhört.
  Kram finaste Lingon! <3

  Reply
 • Helena
  31 mars, 2013 at 21:56

  Det skrämmer inte mig! I går kväll slog sorgen efter pappa till igen, började gråta utan synbar anledning. Han gick bort för drygt fyra år sedan och oftast tänker jag på honom med glädje och saknad, men utan tårar. I går blev jag bara så ledsen. Fina pappa, så älskad och så saknad!
  Jag har full förståelse för dina tankar.
  Kramar till dig!

  Reply
 • Angelin
  31 mars, 2013 at 22:01

  Å så vakkert Lingon! For en nydelig måte å se livet på. Jeg er lei meg for at du har mistet din mamma.
  Stor klem til deg, min bloggvenn:)

  Reply
 • Anne
  31 mars, 2013 at 22:11

  Nej du skräms verkligen inte. Jag tycker att inlägget är väldigt fint och du har ju helt rätt. Man måste få sakna då och då och jag känner just nu att pappa fattas mig alldeles väldigt……….alldeles väldigt faktiskt…..
  Stor kram <3<3<3

  Reply
 • Helen
  31 mars, 2013 at 22:19

  Jag tror att de vi saknar är med oss ändå – på sitt vis.
  Speciellt när vi behöver dem.

  Reply
 • Lingon
  31 mars, 2013 at 22:33

  Kramar och rosor till er alla!

  Saknad är ju vackert också. Och att dela den lite med er i kväll gjorde mig mer hel. Tomheten krympte.

  Ha en fortsatt fin Påskhelg,

  Kramar L

  Reply
 • Under mina lockar
  31 mars, 2013 at 22:37

  Stor kram till dig! Förstår att det är en stor saknad. <3 Kramar

  Reply
 • Linda G
  31 mars, 2013 at 22:40

  Klart att man måste få vara lite ledsen i bland. Så ser ju livet ut, både glädje och sorg. Vore det bara gulligull och plutteplutt och lycka skulle jag tappa intresset rätt fort. Det luktar mest fejk……
  Jag kan känna den där saknaden jag med emellanåt efter morfar. Som ändå varit borta i 21 år…..Kram<3

  Reply
 • solid
  31 mars, 2013 at 22:49

  Hej!
  Vemodssaknad och vemodsglädje över en mamma, klart att du inte skräms. Livet är så mycket både och.
  Kramar från Eva

  Reply
 • Emschen
  31 mars, 2013 at 22:57

  Att visa sorg och att känna sorg är en del av livet. Hur mycket vi än saknar de våra som fattas oss så brukar jag säga att vi borde vända på det och istället känna glädje över att vi har människor att sakna för det betyder att vi har människor som berört vårt hjärta.
  Kram på dig och ta varje dag som den kommer.
  Jag kan inte på något sätt säga att jag förstår hur det är för än har jag inte mist en förälder, tack och lov.
  Fortsatt glad påsk!
  Kram

  Reply
 • Katinka
  31 mars, 2013 at 23:02

  Klart sorgen måste få finnas! Kan inte ens föreställa mig hur det är att förlora en förälder. Jag vet bara hur det var att förlora min hund och det är den största sorgen jag någonsin känt. Det hjälper att prata om det så kram till dig!

  Reply
 • Karen
  31 mars, 2013 at 23:07

  Your sadness is natural and honest; both very fine qualities that your Mother must have instilled in you. Our loved ones live on in our hearts. Sometimes those hearts ache and sometimes they are bursting with love and fond memories.
  Sending giant hugs your way,
  Karen XOXO

  Reply
 • Natascha
  31 mars, 2013 at 23:49

  Tycker du minns din mamma väldigt vackert! Och det är ju klart att du ska få skriva om din saknad och sorg, det är ju en del av livet. Ytliga bloggar utan en minsta gnutta av personlighet tappar jag ganska fort intresset för. Tack för att du delar med dig av din fina promenad idag! Kram

  Reply
 • Maja
  1 april, 2013 at 09:10

  Kärlek i vacker, i alla former. Om skulle inte människor få göra spår där de en gång vandrat så vore det oerhört torftigt. De som gått före oss finns kvar i minnen, i hjärtat o i kroppen. Det är fint tycker jag.
  Kram!

  Reply
 • Katarina
  1 april, 2013 at 09:19

  Fantastiska bilder! Du är så duktig på att fota:) Livet är fullt av ALLT så även sorg, självklart måste man få utrycka även sorg. Kram på dig

  Reply
 • lillis
  1 april, 2013 at 09:33

  Hon går med dig på skogspromenaden. Njut av sällskapet 🙂

  Reply
 • Socker, vanilj och en skvätt grädde
  1 april, 2013 at 11:07

  Saknaden försvinner aldrig ( min pappa dog för 20 år sedan) men den saknade finns runt oss i ens hjärta❤
  Ha en fin solig dag!
  Kram

  Reply
 • Helena
  2 april, 2013 at 14:29

  Stor kram på dig Lingon. Ett mycket fint inlägg med gudomliga bilder. Den friska, fina skogen. Och våren.

  Reply

Leave a Reply